CSM, A DOUA ÎN CAPITALĂ

Mihai ROŞOIU
0 0

BschetEchipa de minibaschet (U12) a Clubului Sportiv Municipal Târgovişte a participat în weekendul trecut la turneul final al Campionatului Municipal Bucureşti, fiind singura formaţie provincială acceptată în această competiţie.
Sportivele pregătite de Marian Enache au început cu stângul grupa şi au pierdut clar meciul de deschidere cu Olimpia II Bucureşti, scor 18 – 40. Pentru a se califica în semifinale, dâm-boviţencele aveau nevoie de un succes în meciul al doilea cu CS~ 6 Bucureşti, iar CSM şi-a atins obiectivul obţinând victoria cu 18 – 14. Târgoviştea a reuşit să treacă şi de semifinale, câştigând în faţa celor de la Olimpia I Bucureşti cu 21 – 16. În ultimul act al întrecerii desfăşurate sâmbătă şi duminică la Arena de Baschet, la temperaturi foarte ridicate, elevele lui Marian Enache au mai cedat o dată în faţa echipei a doua a Olimpiei Bucureşti, scorul finalei fiind 32 – 16 în favoarea grupării din Capitală.
Clasamentul final al Campionatului Municipiului Bucureşti a fost:
1. Olimpia II Bucureşti
2. CSM Târgovişte
3. Dan Dacian Bucureşti

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

AUR ŞI ARGINT PENTRU CS TÂRGOVIŞTE

Secţia de judo a clubului din strada Câmpulung a adus două medalii de la Naţionalele de copii sub 11 ani Rezultate de excepţie pentru copiii secţiei de judo a Clubului Sportiv Târgovişte, care la finala Campionatelor Naţionale sub 11 ani au reuşit să obţină 3 medalii, dintre care două de […]