CS TÂRGOVIŞTE A CALIFICAT 11 SPORTIVI LA FINALELE NAŢIONALE

Mihai ROŞOIU

În Sala Sporturilor din Târgovişte, s-a desfăşurat Turneul de calificare pentru Finala Campionatului Naţional Individual-cadeţi şi Cupa României la lupte feminine lupte libere şi greco-romane pentru seniori.
La turneul din vechea cetate de scaun a Ţării Româneşti, Clubul Sportiv Târgovişte a fost reprezentat de 11 sportivi, care s-au calificat incorpore pentru faza finală a celor două competiţii. Mai mult de atât, o parte dintre aceştia au încheiat competiţia pe podium.
Sportivii antrenaţi de Cornel Cornea care au reuşit calificarea în finala Campionatului Naţional de lupte libere pentru cadeţi sunt Raul Ciucioiu (cat. 110 kg), Florin Maghiran (71 kg), Alberto Popa (55 kg), Robert Stănică (48 kg), Jasmina Manea (80 kg) şi Larisa Dobre (48 kg).
De asemenea, luptătorii care au acces în Finala Cupei României al seniori au fost lonuţ Drăgănescu (79 kg), Adrian Bârdeş (86 kg), Iulian Burduf (57 kg), Andrei Burcea (65 kg) şi Valentin Croitoru
(70 kg).
La finalul acestei săptămâni, luptătorii clubului nostru vor participa la Turneul de calificare pentru Finala Campionatului Naţional Individual pentru juniori/ Cupa României, găzduit de oraşul Constanţa.
Peste două săptămâni, la Piteşti, sportivii de la CS Târgovişte vor lupta pentru medalii în Cupa României pentru cadeţi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

CSM Târgovişte obţine un succes mare în campionatul de volei

Meciul primelor clasate s-a ridicat la nivelul aşteptat. S-a impus, ca şi în tur, CSM Târgovişte, cu 3-2.Târgoviştencele, care au acum un punct avans în fruntea clasamentului, au condus cu 1-0 şi apoi cu 2-1, dar de fiecare dată cu au fost egalate de adversare. În tie-break, însă, ele nu […]