Crucea Roşie Dâmboviţa: Gânduri alese şi mulţumiri tuturor colaboratorilor şi primirea colindătorilor

„Povestea de Crăciun” s-a transformat într-o adevarată tradiţie care an de an adună laolaltă conducerea Crucii Roşii Dâmboviţa,vol-untarii şi colaboratorii şi trăiesc împreună spiritul Crăciunului. Şi parcă în fiecare an este tot mai frumos şi mai intens acest moment de bucurie. Acest lucru s-a întâmplat şi luni, 16 decembrie 2019, la sediul Filialei de Cruce Roşie Dâmboviţa unde directorul Raul Pave-lescu, pr. Ionuţ Ghibanu -preşedintele filialei,fostul director Gheoghe Popescu şi voluntarii au primit colindătorii.
A fost un bun prilej de bilanţ, s-a amintit cu plăcere că din totdeauna voluntarii contribuie în cea mai mare parte la îndeplinirea misiunii Crucii Roşii Dâmboviţa, de alinare a suferinţei umane.
Anul acesta, în perioada magică a Sărbătorilor, voluntarii Crucii Roşii Dâmboviţa au devenit tot mai motivaţi şi mai entuziaşti în vederea implicării în societate întrucât în pofida eforturilor muncii lor depuse de până acum, aceştia îşi vor continua munca în folosul comunităţii, pentru a-l ajuta pe Moş Crăciun să împartă cadouri familiilor nevoiaşe din întreg judeţul.
Conducerea Crucii Roşii Dâmboviţa a transmis gânduri alese şi mulţumiri tuturor celor care le-au fost alături şi în acest an, decişi , să ducă fericirea şi acolo unde, poate, ajunge mai greu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Poliţiştii dâmbovifeni sunt în permanfă în mijlocul comunităţilor

În noaptea de 14 spre 15 decembrie a.c., în intervalul orar 22.00 – 04.00, poliţiştii din cadrul Secţia nr. 4 Poliţie Rurală Dragomireşti au acţionat pentru prevenirea şi combaterea faptelor antisociale şi pentru creşterea gradului de siguranţă rutieră. Astfel, au fost controlate 29 de vehicule şi au fost legitimate 38 […]