Crucea Roşie Dâmboviţa furnizează îngrijiri medicale la domiciliu

Ş.E.
0 0

crucea rosieAsiguraţii de sănătate beneficiază de un pachet de servicii de îngrijiri medicale la domiciliu, acordate de furnizori autorizaţi şi acreditaţi, aflaţi în relaţie contractuală cu casele de asigurări de sănătate.
Crucea Roşie- Filiala Dâmboviţa este acreditată în acest sens. Îngrijirea la domiciliu se efectuează numai la indicaţia medicilor.
„Beneficiarii îngrijirilor medicale la domiciliu sunt persoane cu afecţiuni acute şi/sau cronice, care prezintă un anumit nivel de dependenţă şi o capacitate limitată de a se deplasa la o unitate sanitară în vederea asigurării îngrijirilor ambulatorii recomandate de medici. Asigurăm gratuit prin Casa de Asigurări de Sănătate Dâmboviţa următoarele servicii medicale :
– Monitorizare: temperatură, respiraţie, puls, tensiune arterială, diureză, scaun, glicemie.
– Administrarea medicamentelor -intramuscular, intravenos, subcutanat, intradermic, oral.
– Administrare medicamente prin perfuzii.
– Pansamente: plăgi infectate, plăgi simple, arsuri, escare, fistule, ulcere varicoase, îngrijire plăgi postchirurgicale, etc.
– Alte servicii: suprimarea firelor de sutură, montat şi schimbat sondă urinară, efectuarea de clisme”, a declarat Eugen Florea, secretar Crucea Roşie Dâmboviţa.

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Valoarea ta este sufletul tău

Preot loan ŞTEFĂNESCU Omul care acceptă realitatea păcatelor lui, acela va accepta şi faptul că are nevoie de Dumnezeu, Singurul care îi poate vindeca rănile lăsate de păcat. Prea mulţi dintre noi trăim cu siguranţa lipsei de păcate, ne considerăm sfinţi, fără a crede în sfinţi. Ne place sau nu, […]