Crucea Roşie Dâmboviţa ajută familiile nevoiaşe din judeţ

Directorul şi voluntarii Filialei de Cruce Roşie Dâmboviţa, alături de reprezentanţi ai autorităţilor publice locale, au distribuit pachete cu alimente greu perisabile persoanelor nevoiaşe afectate de condiţiile meteorologice nefavorabile, care au avut loc în ultima perioada în judeţul Dâmboviţa. Este vorba de familii vulnerabile din comunele Dărmăneşti şi Vlădeni.
„Alimentele distribuite au fost colectate de voluntarii Filialei prin Programul „Banca de Alimente”, prin care dâmboviţenii au donat alimente neperisabile în incinta magazinelor Carrefour din Municipiul Târgovişte. Mulţumim donatorilor şi partenerului nostru Carrefour pentru sprijinul acordat în demersul nostru umanitar” – a spus directorul filialei, Gheorghe Popescu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Dâmboviţeanul Mihai Bălaşa a debutat la Steaua Poate fi om de bază în echipa lui Gigi Becali

Cea mai recentă achiziţie a Stelei, Mihai Bălaşa, şi-a făcut debutul în echipa antrenată de Laurenţiu Reghecampf în amicalul din Antalya (Turcia), cu Slovan Bratislava (locul 3 din Slovacia). Bălaşa s-a transferat de la Trapani, prin AS Roma, în această lună. Târgovişteanul de 22 de ani a fost introdus în […]