Crucea Roşie Dâmboviţa -activitate densă în luna decembrie

0 0

crucea-rosieEugen Florea şi llie Raul au prezentat cele mai importante activităţi din programul Filialei Dâmboviţa a Societăţii Naţionale de Cruce Roşie pe luna decembrie.
Vor fi organizate, în continuare, cursurile de prim ajutor şi vor fi recrutaţi tineri voluntari pentru detaşamentul de intervenţie pentru situaţii de urgenţă. Tinerii care vor să devină voluntari trebuie să aibă cel puţin 18 ani şi să nu fie angrenaţi în structuri care au responsabilităţi în situaţii de urgenţă.
Crucea Roşie Dâmbo-viţa derulează şi la acest sfârşit de an programul „Zâmbete luminoase, viitor luminos”, iar de sărbători vor fi distribuite pachete cu dulciuri şi cadouri în aşezăminte de ocrotire socială.
Distribuirea pachetelor se va face în parteneriat cu Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi pentru Protecţia Copilului. Vor fi organizate trei spectacole de Crăciun şi va fi reluat programul „Moş Crăciun de Închiriat”.

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Târgoviştenii cu venituri mici sunt scutiţi de impozitul pe locuinţe şi în 2017

Pe ordinea de zi a şedinţei de săptămâna trecută a Consiliului Local Municipal Târgovişte a fost şi un proiect de hotărâre privind scutirea târgoviştenilor cu venituri mici de la plata impozitelor pe bunurile imobile. De scutirea de la plata impozitului pe locuinţă vor beneficia toţi proprietarii sau coproprietarii, în cazul […]