Crucea Roşie Dâmboviţa a dus alimente pentru familiile nevoiaşe din satul Dobra, care este carantinat

0 0

Este un moment de solidaritate, în care oricine poate pune umărul în lupta cu inamicul invizibil COVID-19. Suntem încrezători că împreună vom traversa această perioadă, mai puternici şi mai uniţi.
În aceste momente dificile pentru sistemul medical, pentru fiecare dintre cetăţeni, Crucea Roşie Dâmboviţa a fost şi este în colaborare permanentă cu autorităţile centrale şi locale şi oferă sprijin logistic, uman şi material pentru a consolida răspunsul judeţului Dâmboviţa la ameninţarea cu noul coronavirus (COVID-19).
Zi de zi, Crucea Roşie Dâmboviţa îşi continuă misiunea umanitară.
Directorul Crucii Roşii Dâmboviţa, jr. Raul Pavelescu a mers în satul Dobra care este carantinat, şi a dus pentru 36 de familii nevoiaşe, alimente, bunuri de igienă personală, sucuri şi dulciuri. Alimentele distribuite au fost colectate prin programul „Banca de Alimente”, desfăşurat de Crucea Roşie în magazinul Carrefour din Dâmboviţa Mall. Pachetele cu alimente cântăresc, fiecare, câte 12 kg şi conţin alimente de bază precum: ulei, zahăr, făină, mălai, orez, paste făinoase, conserve de carne sau peşte, conserve de legume, biscuiţi şi alte produse alimentare.
Zilele acestea, fiecare gest contează, solidaritatea, responsabilitatea şi grija pentru comunitate sunt esenţiale. Suntem recunoscători întregului mediu de afaceri, care a reacţionat cu atât de multă deschidere la nevoile judeţului Dâmboviţa în plină pandemie de COVID-19 şi mulţumim tuturor persoanelor fizice care s-au solidarizat cu această cauză. Suntem onoraţi de încrederea pe care ne-au arătat-o şi îi asigurăm de întregul nostru angajament în luptă împotriva noului Coronavirus. Niciunul dintre noi nu este în siguranţă până când toţi nu sunt în siguranţă.

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Angajatori din construcţii şi alimentaţie publică, sancţionaţi pentru utilizarea forţei muncă la negru

În cursul lunii septembrie 2020, inspectorii de muncă din cadrul I.T.M. Dâmboviţa au desfăşurat acţiuni de control intense atât în timpul zilei cât şi în timpul nopţii, în zilele lucrătoare şi în week-end, prin care s-a urmărit verificarea respectării legislaţiei muncii în domeniile relaţiilor de muncă, respectiv securităţii şi sănătăţii […]