Crucea Roşie Dâmboviţa a demarat o campanie umanitară pentru sinistraţii din toată ţara

0 0

Crucea Roşie Dâmboviţa dă din nou dovadă de solidaritate faţă de semenii aflaţi în suferinţă.
Directorul Raul Pavelescu a susţinut o conferinţă de presă în cadrul căreia a lansat un apel umanitar pentru sinistraţii din întreaga ţară. Ploile din ultima perioadă au adus pentru locuitorii din unele judeţe ale ţării inundaţii de proporţii, distrugând numeroase gospodării.
Pentru a veni în sprijinul sinistraţilor, Crucea Roşie Dâmboviţa organizează colectă de ajutoare materiale şi băneşti, de la societăţi comerciale, persoane fizice, parohii, primării etc. Obiectele vor fi colectate în puncte organizate la nivelul primăriilor şi subfilialelor de Cruce Roşie, precum şi la sediul filialei judeţene din Municipiul Târgovişte, str. A. I. Cuza, nr. 1. Ajutoarele băneşti se primesc în numerar la sediul filialei sau în contul nr. RO23 RNCB 2500 0000 0404 0001 deschis la BCR Târgovişte. Orice alte detalii puteţi obţine la telefon 0245211294 – Crucea Roşie Dâmboviţa sau la adresa de e-mail crrdb140@yahoo.com.
Acţiunea este susţinută şi de Instituţia Prefectului şi Consiliul Judeţean Dâmboviţa.

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Proiect pentru modernizarea şi extinderea Şcolii "Tudor Vladimirescu"

La iniţiativa primarului Cristian Stan, aleşii locali au aprobat documentaţia, indicatorii tehnico- economici şi anexa privind descrierea investiţiei pentru obiectivul „Îmbunătăţirea infrastructurii educaţionale prin extinderea, reabilitarea, modernizarea şi echiparea Şcolii Gimnaziale „Tudor Vladimirescu”, din Municipiul Târgovişte.” Proiectul a fost aprobat în perspectiva obţinerii de finanţare nerambursabilă prin Programul Operaţional Regional […]