Criza COVID-2019: Au apărut perturbări în programul de investiţii al Primăriei Târgovişte

0 0

Primarul Municipiului Târgovişte, Cristian Stan, nu a ascuns faptul că au apărut deja probleme serioase în derularea unor investiţii de interes public. într-o conferinţă de presă online, acesta a spus că „la unele obiective se lucrează, la altele nu. Se lucrează la proiectele cu finanţare europeană, unde există şi siguranţa că finanţarea se va face.”
Edilul a mai adăugat că antreprenorii abordează problemele din unghiuri diferite: sunt unii care se tem că nu vor mai fi bani pentru finanţarea lucrărilor, alţii se tem pentru sănătatea salariaţilor.

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Virgil Guran, consilier de Stat: "Am redirecţionat materiale de protecţie pentru ca medicii noştri să îşi poată desfăşura în siguranţă activitatea"

„Având în vedere situaţia la data de 01.04.2020, în calitate de Consilier de Stat al Primului Ministru, împreună cu Instituţia Prefectului şi cu dl prefect, am asigurat constituirea unor echipe mixte poliţie/jandarmerie pentru a asigura condiţiile de carantină şi de izolare la domiciliu. Am decis suplimentarea locurilor de cazare pentru […]