Cristian Stan cere ministrului Vlad Voiculescu „să-şi depăşească puţin condiţia de gropar al Sănătăţii”

Primarul Municipiului Târgovişte critică vehement ministrul Sănătăţii dar şi specialiştii în domeniu, reproşând comunicarea nu numai deficitară dar şi incoerentă vizavi de imunizarea împotriva COVID-19 cu serul AstraZeneca. Postarea a fost făcută după ce chiar compania producătoare a controversatului vaccin a transmis o informare către profesioniştii din Sănătate, prin care le solicită să fie atenţi la efectele adverse:
„Nu există ticăloşie mai mare faţă de oameni, în această perioadă, decât să le ascunzi adevărul. Nicio campanie împotriva vaccinului nu e atât de nocivă ca atitudinea celor (i)responsabili cu gestionarea situaţei de sănătate din ţară.
Eu m-am vaccinat cu AstraZeneca. Zilele acestea, apare o adresă OFICIALĂ pentru înştiinţarea profesioniştilor din domeniul sănătăţii cu privire la „riscul de trombocitopenie şi de tulburări de coagulare în asociere cu administrarea vaccinului Astra Zeneca”.
Nu sunt specialist şi nu pot să vorbesc în dreptul altora care se pricep. Dar ce facem cu iresponsabilii care tac? Ce facem cu genul ăsta de comunicare inconştientă din partea Guvernului? Poate cineva din toată adunătura aia de sinecurişti să ne explice, cu subiect şi predicat, ce facem mai departe? Să fim informaţi complet, în amănunt despre fiecare părticică de risc pe care ne-o asumăm (sau nu)? Poate ministrul Sănătăţii, celebrul domn Vlad Voiculescu, să-şi depăşească puţin condiţia de gropar al Sănătăţii şi beneficiar al sponsorilor privaţi şi să vorbească despre aceste lucruri?
Trebuie făcut rapelul. Îl facem? Care este riscul? Trebuie să căutăm documente pe internet sau avem o comunicare decentă din partea Statului român?
Mi se pare ireal că într-un astfel de moment dificil la nivel mondial, noi suntem conduşi de nişte indivizi care râd în conferinţe de presă atunci când mai anunţă nişte restricţii.
PS: În mai puţin de 2 luni, numai în Târgovişte au fost vaccinaţi aproape 7000 de oameni cu „vaccinul periculos”!, a scris primarul Cristian Stan pe pagina sa de socializare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

ITM Dâmboviţa -precizări privind Legea Kurzarbeit

A fost publicată în Monitorul Oficial şi a intrat în vigoare Legea 58/2021 pentru aprobarea Ordonanţei de urgenţă a Guvernului nr. 211/2020 şi pentru modificarea Ordonanţei de urgenţă a Guvernului nr. 132/2020 privind măsuri de sprijin destinate salariaţilor şi angajatorilor în contextul situaţiei epidemiologice determinate de răspândirea coron-avirusului SARS-CoV-2, precum […]