Cristi Cherchez are calitate tehnică. Atacantul care simte jocul şi dă goluri

A.l.
0 0

cherchezAm fost printre cei care l-au influenţat pe Ghior-ghi Zotic să-l aducă pe Cristi Cherchez de la Petrolul Târgovişte la F.C.M. Târgo-vişte. E treabă de vreo şapte ani. Sezon după sezon, şi-a pus numele pe lista marcatorilor de la F.C.M.. Colabora bine cu Petculescu, Anton, Zidăroiu, C. Dinu, Regi-naldo, Bârsănel, B. Po-pescu.
A fost adus la Chindia (e coproprietate cu F.C.M.) de Ion Crăciunescu pe când clubul târgoviştean era condus de Gică Po-pescu. A fost curtat de Dinamo Bucureşti cu care a efectuat un cantonament centralizat în Spania, când „Câinii roşii” erau antrenaţi de Flavius Stoican. Şi fostul antrenor al echipei din şoseaua Ştefan cel Mare, Mircea Rednic a vrut să-l aducă în „Groapă”. „Puriul” l-a urmărit la mai multe meciuri din B2 (Vest) în sezonul trecut.
Din păcate, Cherchez n-a intrat în vederile noului antrenor al alb-roşilor,loan Andone. „Fălcosul” nu l-a tentat să-l ia pe Cherchez la Dinamo, chiar dacă în acest moment are doar un atacant în lot.
Cristi Cherchez e atacantul care simte jocul. Găseşte loc şi pentru fineţuri. Se liberează uşor de presiune, are calitate tehnică. Şl cel mai important, dă goluri. În stagiunea trecută (20152016) a punctat de 17 ori, fiind golgeterul echipei din Vechea Cetate de Scaun. E acolo peste rivali, presându-i, driblându-i, forţându-i să greşească. Apelează des la piruete, „călcâie”, devieri, punându-şi adversarii pe picior greşit.
După terminarea campionatului a mai semnat pe încă un an cu Chindia, cu opţiune de prelungire pe doi ani. I s-a mărit salariul şi a încasat o parte din bonusurile financiare.

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

DOUĂ JOCURI DIN SERIA CHINDIEI, PE LISTA MECIURILOR SUSPECTE DE BLAT A UNEI CUNOSCUTE AGENŢII BELGIENE

Corectitudinea meciurilor de fotbal din campionatul Ligii a 2-a e pusă din nou la îndoială. Trei partide din play-off-ul sezonului recent încheiat apar într-un raport anual întocmit de FederBet – o agenţie belgiană de monitorizare a pari-urilor – privind meciurile trucate în intervalul iunie 2015 – mai 2016. F.C. Braşov, […]