Criminalul de la Cojasca care şi-a ucis nepoata în vârstă de 6 ani, reţinut pentru 30 de zile

Instanţa a decis ca bărbatul 25 de ani, din Cojasca, acuzat că şi-a ucis nepoata în vârstă de 6 ani, să fie reţinut pentru 30 de zile. Autorul crimei a fost introdus în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv Dâmboviţa. Bărbatul de 25 de ani, care şi-ar fi înjunghiat mortal în gât nepoata de şase ani, sâmbătă, ar fi recurs la acest gest din răzbunare, după o ceartă cu fratele său, plecat la muncă în Germania. Totul s-a petrecut în urma unei discuţii telefonice între cei doi. Agresorul şi-ar fi dus nepoata la marginea unui câmp din Cojasca, unde ar fi înjunghiat-o în gât, rănile provocate fiin-du-i letale copilei. După ce a comis crima, acesta a sunat la poliţie şi s-a autodenunţat. Copila era din sistemul de plasament şi se afla în grija bunicii şi a unchiului ei, criminalul. Despre agresor, sătenii spun că suferea de o depresie, ba chiar unii dintre ei susţin că bărbatul ar avea probleme psihice şi că nu de puţine ori ameninţa pe oricine îi ieşea în cale.
Poliţiştii l-au găsit pe criminal în vârstă de 25 de ani chiar lângă cadavrul fetiţei.
„Poliţiştii au fost sesizaţi prin Sistemul Naţional Unic pentru Apeluri de Urgenţă 112, de un bărbat cu privire la faptul că în timp ce se afla pe raza comunei Cojasca, şi-ar fi omorât nepoata în vârstă de 6 ani.
Poliţiştii s-au deplasat în timpul cel mai scurt la faţa locului, unde au identificat bărbatul respectiv, în vârstă de 25 de ani, acesta fiind imobilizat şi condus la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dâmboviţa.
În cauză, sunt efectuate cercetări sub coordonarea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Dâmboviţa, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de omor calificat, faptă prevăzută de art. 189 din Codul Penal, pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor şi dispunerea măsurilor legale în consecinţă.”, ne-a comunicat IPJ Dâmboviţa.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Acţiune stradală pentru informarea cetăţenilor din municipiul Târgovişte şi oraşul Găeşti

Poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dâmboviţa, alături de efective de jandarmi de la Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Dâmboviţa, au organizat acţiuni stradale, pe raza municipiului Târgovişte şi oraşului Găeşti, pentru informarea cetăţenilor în vederea prevenirii unor fapte de furt sau înşelăciune.În cadrul activităţilor organizate, poliţiştii au distribuit cetăţenilor […]