Crimă oribilă la Ulmi

0 0

Un bărbat de 59 de ani a fost omorât de un alt bărbat în vârstă de 80 de ani, după ce ia aplicat mai multe lovituri cu toporul în cap. Se pare că între cei doi a pornit un conflict spontan în urma consumului de alcool. Potrimit datelor pe care le deţinem, bărbatul de 59 de ani îl ajuta pe bărbatul de 80 de ani la treburile din gospodărie. Cel care a anunţat poliţia a fost chiar bărbatul de 80 de ani. Se efectuează cercetări sub coordonarea procurorului de caz, urmând a se propune măsurile legale.
Un bătrân de 80 de ani, din comuna dâmboviţeană Ulmi, sat Nisipuri, a fost reţinut de poliţişti pentru 30 de zile după ce a comis o crimă oribilă. El l-a ucis într-o ploaie de lovituri de topor pe un bărbat pe care îl chemase să îl ajute la tăiat de lemne. Bărbatul de 59 de ani îl ajuta la tăiat lemne în curte pe bătrânul de 80 de ani. Nu se ştie de la ce a izbucnit scandalul însă, potrivit Poliţiei, fapta s-ar fi comis pe fondul consumului de alcool. Cel care a sunat la 112 a fost chiar autorul, care le-a spus poliţiştilor l-a omorât pe bărbat pentru că îi intrase în curte. Victima era căsătorită şi avea trei copii. La acest moment, autorul are calitatea de inculpat, aflându-se în stare de reţinere. Cazul a fost preluat de Parchetul de pe lângă Tribunalul Dâmboviţa. Pentru fapta comisă, bătrânul riscă ani grei de închisoare.

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

"Nu gândi cu pumnul. Fii inteligent!"

Poliţiştii din cadrul Serviciului Ordine Publică împreună cu poliţiştii de la structura de prevenire a criminalităţii şi de reprezentanţii Direcţiei de Asistenţă Socială Târgovişte, Direcţiei Generale de Asistenţă şi Protecţie a Copilului şi Agenţiei Naţionale de Egalitate de Şanse Dâmboviţa au desfăşurat activităţi pentru prevenirea şi combaterea violenţei domestice şi […]