Creşă şi grădiniţă noi pe Strada I.E. Florescu

0 0

Au fost aprobate, în şedinţă de consiliu local, studiile de fezabilitate şi indicatorii tehnico-economici pentru două obiective de investiţii pentru învăţământul preşcolar, fiind vorba despre creşa şi grădiniţa care vor fi construite pe Strada I.E. Florescu, din Microraionul XII. Sunt investiţii mari, a căror valoare depăşeşte 8,5 de lei, finanţarea fiind asigurată din fonduri europene nerambursabile, alocate prin Grupul de Acţiune Locală „Târgoviştea Egalităţii de Şanse”.
Prin proiect, creşa va avea cinci săli de grupă şi o capacitate de 75 de locuri şi tot cinci săli de grupă cu dormitor va avea viitoarea grădiniţă, proiectată pentru o capacitate de 80 de locuri. Cele două obiective vor avea în dotare cabinet medical, bucătărie, spălătorie, spaţii de joacă.

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Protocol pentru identificarea autovehiculelor care circulă fără RCA

Între oficialii Autorităţii de Supraveghere Financiară şi cei ai Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) vor avea loc discuţii pentru găsirea unor soluţii tehnice de interconectare a bazelor de date. Demersul urmăreşte identificarea unei modalităţi care să permită depistarea şoferilor fără RCA şi a lipsei rovinietelor, odată cu […]