Published On: mie, feb. 26th, 2020

Creşa nr. 13, termenele de execuţie ar putea fi devansate cu şase luni

nichiduta.ro

Proiectul de extindere, reabilitare şi utilare a Creşei nr. 13 a ajuns la un stadiu fizic de realizare de 70%, a declarat primarul Municipiului Târgovişte, Cristian Stan, într-o conferinţă de presă ţinută chiar pe şantier.
Se lucrează intens la imobilul nou, cu o suprafaţă desfăşurată de 1400 de metri pătraţi: se execută lucrări de placare la exterior, se finalizează montarea fenestraţiei şi a instalaţiilor interioare. Şi la imobilul vechi se fac

intervenţii majore, urmând să fie reabilitat integral. Constructorul îşi face bine treaba iar vestea bună este că termenele din contract ar putea fi devansate cu şase luni, astfel încât creşa ar putea fi redeschisă în toamnă.
Investiţia este finanţată prin PNDL II şi are o valoare de 7 milioane de lei. La vizita în teren, alături de primarul Cristian Stan au fost administratorul public Gabriel Boriga şi viceprimarii Monica Ilie şi Cătălin Rădulescu.

eJobs

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

noriel.ro