COVID-19 Sute de verificări pentru respectarea măsurilor impuse în contextul stării de alertă

0 0

În ultimele 24 de ore, sub autoritatea Instituţiei Prefectului, echipe mixte formate din poliţişti, jandarmi, poliţişti locali, precum şi reprezentanţi ai Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă, Inspectoratului Teritorial de Muncă, Direcţiei Sanitar Veterinare şi Direcţiei de Sănătate Publică au acţionat pentru verificarea respectării măsurilor impuse în contextul stării de alertă.
Au fost organizate 38 de acţiuni punctuale, în cadrul cărora au fost verificate 271 de societăţi comerciale şi au fost legitimate peste 700 de persoane.
Pentru nerespectarea măsurilor de protecţie individuală, echipele de control au aplicat 46 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de 11.000 de lei.
Totodată, în urma controalelor efectuate în trafic, au fost verificate peste 200 de mijloace de transport, iar pentru încălcarea prevederilor O.U.G 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice, au fost aplicate 223 de sancţiuni contravenţionale.

Alte 46 de sancţiuni contravenţionale au fost pentru fapte de încălcare a unor norme de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice, conform prevederilor Legii nr. 61/1991
Acţiunile pentru prevenirea şi limitarea infectării cu noul coronavirus (COVID-19) vor continua, forţele de ordine fiind permanent, la datorie, pentru siguranţa cetăţenilor.

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

RAR vine cu toate informaţiile ce trebuie să le ştiţi despre autovehiculele cu volanul pe partea dreaptă

Registrul Auto Român explică în detaliu tot ce trebuie să ştiţi despre statutul legal al autovehiculelor cu volanul pe partea dreaptă şi cum poate primi un astfel de autovehicul Cartea de Identitate a Autovehiculului (CIV) pentru a fi înmatriculat în România. Registrul Auto Român acţionează doar în cadrul legal disponibil […]