COVID-19: Provocarea înseamnă să salveze vieţile oamenilor

Realizările pozitive în asistenţa medicală spitalicească în plină luptă cu inamicul invizibil COVID-19, sunt rezultatul unei munci perseverente, enorme a tuturor cadrelor medicale, care în pofida riscului enorm şi a greutăţilor, de diferit ordin, întreţin verticalitatea funcţională a asistenţei medicale în lupta cu COVID-19.

Aceştia merită, pe deplin, apreciere pentru muncă, devotament şi sacrificiu. Pentru medic, fiecare zi este o nouă provocare şi provocarea este înseamnă să salvezi vieţile oamenilor.
Cadrele medicale de la Secţia Boli Infecţioase Târgovişte, simbol al luptei împotriva virusului, au fost luate prin surprindere de gestul deputatului PSD Dâmboviţa, Claudia Gilia care din consid

eraţie pentru eroii din linia întâi, aceasta şi-a dorit să le aducă un strop de bucurie.
Zâmbetele au încolţit pe chipurile obosite ale cadrelor medicale, care fac eforturi supraumane în zilele acestea, în lupta cu noul coronavirus. Materiale sanitare de protecţie-dezinfectanţi, mănuşi, măşti, şi nu în ultimul rând mici daruri pentru cadrele medicale şi nelipsitele flori au ajuns de la deputatul Claudia Gilia şi la cadrele medicale de la Secţia Boli Infecţioase Târgovişte. Gestul frumos a înseninat ziua, oricum grea, a personalului medical.
Un alt gest care nu poate fi trecut cu vederea este tot din partea deputatului Claudia Gilia care a dus zâmbete prin mici daruri, zilele trecute şi la cadrele medicale de la Spitalul Orăşenesc Pucioasa.
„Trăim o perioadă în care doar solidaritatea ne va face mai puternici, pe fiecare dintre noi, separat, şi pe toţi, împreună. Nici unul dintre noi nu ştie cum şi când se va termina această perioadă.
Personal, sper să ne îndreptăm spre normalitate, spre respectarea drepturilor, spre repornirea economiei, într-un cuvânt spre bine. Şi asta, cât mai curând!
Până atunci vreau să fiu alături, atât cât voi putea, faţă de categoriile sociale şi profesionale care au cea mai mare legătură cu lupta pentru sănătatea dâmboviţenilor. Alături de colegii parlamentari din Partidul Social Democrat, Organizaţia Dâmboviţa am ajutat, de la început, sistemul medical local, prin donaţia de echipamente medicale necesare luptei cu noul virus. Pe lângă acest

gest, mi-am dorit ca şi personalul să simtă că suntem alături de ei şi le apreciem munca.
76 de dâmboviţeni, infectaţi cu coronavirus, sunt vindecaţi şi au ajuns acasă, alături de familiile lor, datorită grijii şi profesionalismului medicilor şi personalului medical şi nemedical al Secţiei de Boli Infecţioase a Spitalului Judeţean Târgovişte şi al Spitalului din Pucioasa.
Le MULŢUMESC, din suflet, pentru efort, pentru profesionalism, pentru că nu au cedat impulsului de a fugi din faţa unui virus letal, despre care ştim foarte puţine.
În semn de apreciere am oferit flori, mici daruri, dezinfectanţi şi produse de curăţenie personalului din cele două unităţi sanitare. Sunt convinsă că vor fi, în permanenţă, cu dăruire şi abnegaţie, alături de pacienţi, aşa cum au fost în ultimele luni, extrem de obositoare şi dificile.
Le MULŢUMESC şi îi asigur de toată consideraţia mea.
Ca membru al Partidului Social Democrat şi parlamentar al acestei formaţiuni voi susţine orice iniţiativă legislativă care să ajute sistemul medical românesc să fie mai performant în lupta pentru sănătatea românilor.”, a declarat deputatul PSD Dâmboviţa, Claudia Gilia.
Prin aceste gesturi simbolice făcute de către deputatul Claudia Gilia, mesajul transmis a fost unul mobilizator şi plin de emoţii „Nu sunteţi singuri, nu daţi înapoi!”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

La Odobeşti şi Brezoaele se află în derulare o serie de proiecte importante pentru comunitate

Preşedintele PSD Dâmboviţa, deputat Corneliu Ştefan, preşedintele executiv, senator Titus Corlăţean şi vicepreşedintele Ionuţ Săvoiu, au efectuat o vizită în teren în cele două localităţi pentru a se asigura că investiţiile merg mai departe, iar lucrările deja finalizate sunt de bună calitate.„Programul de investiţii promis de PSDDâmboviţa a fost pus […]