COSMIN STAN NU DISPERĂ DUPĂ EȘECUL DE LA TÂRGOVIȘTE

Date:

Cosmin Stan s-a gândit cum ar fi fost dacă jucătorii săi deschideau scorul din minutul 3. El a spus că echipa s-a prezentat bine în prima repriză, dar a fost jalnică în a doua.

”O primă repriză chiar bună din partea noastră, până în minutul 43, când am luat primul gol. Am început meciul foarte bine. E tardiv acum, dar sunt curios cum ar fi decurs meciul dacă am fi marcat la acea primă ocazie, la bara lui Zaluschi. Cum spuneam, o primă repriză echilibrată, în care cred că până la primul gol am fost în controlul jocului. În minutul 43, am greșit exact la ceea ce vorbeam înainte de meci, să le blocăm piciorul stâng lui Călin și Șerban. Al doilea gol a căzut foarte repede și ne-a căzut plumb în picioare a fost pe o greșeală mare a lui Bruce Nortey… Noi nu suntem o echipă cu experiență și cred că tocmai din această cauză am căzut. În a doua repriză am fost sparring-partner, am fost doar jaloane și chiar am scăpat ieftin doar cu 4-0. Chiar am discutat la pauză că mai putem scoate ceva din meci, dar fără să ne descoperim. Dar exact opusul s-a întâmplat”, a precizat antrenorul Dumbrăviței după meci.

”Nu vreau nici să dramatizez, pentru că până acum am avut meciuri bune și foarte bune, am început etapa de pe un nesperat loc 5, faptul că am acumulat 11 puncte e foarte bine. E un simplu meci pe care l-am pierdut, e drept, de o manieră categorică la cum am jucat în a doua repriză. Dar, cum spuneam, cred că dacă mai marcam prin Zaluschi la început, sunt convins că ostilitățile ar fi stat cu totul altfel. Mai ales că am auzit din tribune cam multe apostrofări la adresa jucătorilor gazdelor, iar dacă marcam aceste lucruri ar fi luat probabil amploare și ar fi fost mai greu pentru ei să revină. La lotul și bugetul pe care îl are Chindia, clar trebuie să fie pe primele două locuri, după părerea mea! Venim după un 6-1, azi am pierdut cu 4-0, tocmai pe ceea ce spuneam, pe lipsa de experiență. Ni s-au mai întâmplat astfel de lucruri și anul trecut, la Brașov, Miercurea Ciuc, Dinamo, Chiajna… În momentul în care am primit al doilea gol am căzut cu totul. Eu am crezut că, totuși, am scăpat de aceste metehne, că am mai prins un pic de experiență după un an în Liga 2, dar meciul de azi ne-a arătat că nu e așa. Am repetat greșelile de anul trecut”, a punctat Stan.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Popular

Știri
Dâmbovița

Un bărbat a fost arestat pentru 30 de zile, după ce și-a înjunghiat fosta soție 

Polițiștii din cadrul Secției nr. 8 Poliție Rurală Valea...

Dosar penal pentru conducerea unui vehicul sub influența alcoolului 

Polițiștii din cadrul Biroului Rutier Târgoviște au oprit pentru...

Pericol de înec în lacurile de acumulare și cursurile de apă

Vă reamintim că scăldatul în lacurile de acumulare și...