Corneliu Ştefan: Comisia Europeană a respins Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă conceput de Guvernul Cîţu! Ne mai miră?

0 0

România se face de râs cu PNL şi USR-PLUS la guvernare! Cele două partide au ratat cea mai mare şansă de dezvoltare a României, după ce Comisia Europeană a respins PNRR-ul trimis de Florin Cîţu în forma agreată doar de coaliţia guvernamentală.
Preşedintele PSD Dâmboviţa, Corneliu Ştefan a afirmat că PNL şi USR-PLUS au reuşit să se facă de râs, din nou, în faţa Comisiei Europene, cu Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă.
„Nu mai este o surpriză faptul că domnul Cristian Ghinea, ministrul Investiţiilor şi Proiectelor Europene, nu poate aşeza pe hârtie proiecte de investiţii pe bani europeni. În acest al doilea mandat al său, Ghinea a atras fix 1 EURO pe zi fonduri europene. 1 EURO PE ZI! Şi asta în condiţiile în care şeful său, premierul Florin Cîţu, a „reuşit” performanţa de a îndatora ţara făcând împrumuturi de 1000 euro/secundă.
Habar nu au avut ce au scris în acele documente! Într-un document cereau 80 de milioane de euro, iar în anexa aceleiaşi hârtii suma finală era de 71 de milioane de euro. Pe lângă lipsa de ştiinţă, greşeala lor a fost făcută pe un proiect în care cereau bani pentru a renova secţii de terapie intensivă pentru nou-născuţi. Cât de incompetent să fii să greşeşti atunci când este vorba de sănătatea copiilor?
Au persistat în erori peste erori şi tot la capitolul sănătate! Au depus cereri de finanţare pentru construirea unui spital nou, dar aritmetica le-a jucat iar feste: o dată au cerut 570 de milioane de euro, iar în alt document, tot pentru aceeaşi investiţie, solicitau doar 517 milioane de euro. Cine să-i mai creadă?
Şi, în acest timp, când toate administraţiile aşteaptă finanţările prin PNRR, tandemul Cîţu-Ghinea clamează victoria în ceea ce priveşte acest plan.
Mă întreb cum pot sta atât de liniştiţi preşedinţii consiliilor judeţene conduse de liberali? De ce este aşa senin domnul primar al Municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc?
Comisia Europeană le-a arătat că şefii lor nu sunt capabili de o asemenea sarcină, iar ei nu spun nimic. Proiectele care puteau fi implementate prin PNRR aduceau, în cel mai rapid mod, banii atât de necesari pentru dezvoltarea judeţelor şi a municipiilor. Dar ei
tac! Liberalii tac! Alianţa USR-PLUS
tace!
Cum puteţi fi atât de impasibili? Cum puteţi gira asemenea oameni?
Reacţionaţi! Trebuie să o faceţi! Pentru judeţele, municipiile, oraşele şi comunele pe care le conduceţi.
Sau jocurile politice din PNL şi USR-PLUS sunt mai importante decât cei care v-au ales?”, a afirmat Corneliu Ştefan.

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Se solicită măsuri de securitate mai stricte împotriva ameninţărilor cibernetice

Membrii Parlamentului European au solicitat joi, într-o rezoluţie adoptată la Strasbourg, înăsprirea standardelor pentru echipamente electronice conectate, aplicaţii şi sisteme de operare, pe fondul recentelor atacuri cibernetice asupra infrastructurii esenţiale din Uniunea Europeană, potrivit unui comunicat al PE. Rezoluţia, adoptată cu 670 de voturi pentru, patru voturi împotrivă şi 12 […]