Cornel Cornea, despre ultimul scandal din luptele libere: „NU ESTE PROBLEMA MEA CE SE ÎNTÂMPLĂ LA BUCUREŞTI”

Mihai ROŞOIU
0 0

cornel corneaUn nou scandal macină lumea luptelor libere din România. După ce singura medaliată la Campionatele Europene de seniori, Estera Dobre, este acuzată că s-a dopat, unul dintre antrenorii lotului României de junioare este bănuit că ar fi încercat să violeze două dintre elevele sale de la lot.
Cornel Cornea, antrenor al echipei de senioare, a refuzat să comenteze situaţia creată în jurul luptelor din România, considerând că toate aceste subiecte apărute în ultimul timp în presă sunt bine ticluite de către persoane care au anumite interese: „Am citit şi eu ce s-a scris despre antrenorul secund al lotului de junioare. Nu pot să spun nimic despre subiect, pentru că nu am informaţiile necesare. Înţeleg că Radu Ana a fost demis din funcţie. Eu sunt antrenorul lotului de senioare, iar junioarele nu se mai pregătesc aici, ci la Bucureşti. Nu pot şti eu ce se petrece acolo. În plus, nu e treaba mea şi nici nu vreau să vorbesc despre alte persoane. În această săptămână se va întruni biroul federal şi voi afla mai multe amănunte”, s-a limitat să spună reputatul tehnician dâmboviţean.

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

DOUĂ MECIURI DECISIVE FC Municipal poate scăpa de orice grijă cu 6 puncte din dubla cu Conpet şi Făgăraş

Elevii lui Gigi Manea pot să facă uitate rezultatele mai puţin favorabile din ultima vreme cu două rezultate pozitive în următoarele runde. La finele acestei săptămâni, roş-albaştrii joacă în faţa propriilor suporteri cu Conpet Ploieşti, într-un „clasic” al zonei. Cele două grupări sunt vecine în clasamentul seriei a 6-a, iar […]