Copil blocat în autoturism, scos de pompierii târgovişteni

În urma unui apel pe 112, pompierii de la Detaşamentul Târgovişte au fost solicitaţi în zona Pavcom, din mun. Târgovişte, pentru deblocarea uşii unui autoturism.
La locul evenimentului, pompierii sau deplasat cu o autospecială de intervenţie şi un echipaj de ambulanţă SMURD, unde au acţionat pentru extragerea unui copil, în vârstă de 4 luni, care a rămas blocat în autoturism.
Apelul pe 112 a fost făcut de părinţii bebeluşului, care au uitat cheile maşinii în interiorul acesteia (scoase din contact), iar când au vrut să îl scoată au constatat că uşile s-au autoblocat.
În final, aceştia au fost foarte bucuroşi că situaţia a fost rezolvată rapid, fără probleme, mulţumindu-le salvatorilor pentru eforturile depuse.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Corneliu Ştefan, a încheiat mandatul de deputat şi se pregăteşte să depună jurământul de preşedinte al Consiliului Judeţean Dâmboviţa

Preşedintele PSD Dâmboviţa, Corneliu Ştefan şi-a încheiat mandatul de deputat şi în zilele următoare va depune jurământul de preşedinte al Consiliului Judeţean Dâmboviţa, funcţie în care a fost ales cu o majoritate importantă de voturi, obţinând cele mai multe voturi în regiunea Sud Muntenia.Corneliu Ştefan a declarat că ultimii patru […]