Copiii infectați pot răspândi virusul SARS CoV-2 săptămâni întregi fără a avea simptome de boală

0 0

IMPORTANT: încărcătura virală la copii este deosebit de mare și pot răspândi virusul fără a avea simptome. Potrivit specialiștilor, copiii infectați pot răspândi virusul SARS CoV-2 săptămâni întregi fără a avea simptome de boală. Din moment ce nu prezintă niciun simptom sau doar simptome ușoare, ei ar putea infecta oamenii din jurul lor timp de mai multe săptămâni.
La școală, la grădiniță, prin intermediul grupurilor de prieteni și al activităților desfășurate în timpul liber, copiii au adesea mai multe contacte, la fel ca
mulți adulți – de multe ori nu respectă regulile de distanțare și igienă de unii singuri, fiind nevoie de impunerea obligatorie și strictă a măsurilor.
Copiii trebuie monitorizați foarte atent pentru a evita posibile lanțuri de infecții.
Riscul de infectare este mai înalt în special în colectivități sau alte locuri aglomerate, cu precădere atunci când distanța între oameni nu se respectă.

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Controalele ANPC, în perioada reducerilor, nu s-au oprit. Sancțiunile continuă

Comandamentul Special Black Friday – structura creată în premieră, în acest an de Autoritatea Națională pentru Protecția Consumatorilor (ANPC) – a controlat platforma unui operator economic Dante Internațional SA, după aceeași metodă, prin accesarea site-ului, pentru verificarea respectării prevederilor legale la comerțul online (reduceri, promoții).Comisarii ANPC au constatat următoarele abateri: […]