Controale în tot județul Dâmbovița 

Date:

Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița au acționat, pe raza întregului județ, alături de celelalte structuri cu atribuții în asigurarea ordinii și liniștii publice.

Activitățile desfășurate au avut ca obiectiv asigurarea unui climat de ordine şi siguranţă publică, prevenirea evenimentelor neplăcute, protejarea drepturilor și libertăților cetățenilor și asigurarea unei intervenții rapide în sprijinul cetățenilor.

Astfel, polițiștii au organizat 8 acțiuni punctuale și au intervenit la 46 de evenimente, dintre care 34 au fost sesizate prin Sistemul Național Unic pentru Apeluri de Urgență 112.

Totodată, au fost constatate 31  infracţiuni, dintre care 14 au fost contra persoanei și 10 contra patrimoniului, iar față de o persoană a fost dispusă măsură preventivă.

În plus, pentru abaterile de al normele legale în vigoare, polițiștii au aplicat 264 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de 88.765 lei.

În ceea ce privește acțiunile desfășurate de polițiști în domeniul siguranţei rutiere, au fost reținute 14 permise de conducere ( 3 dintre acestea fiind pentru viteza excesivă, 3 pentru consumul de băuturi alcoolice) și au fost retrase 5 certificate de înmatriculare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Popular

Știri
Dâmbovița

Ministerul Agriculturii propune un mecanism de asigurare la secetă pentru culturile de toamnă şi primăvară

Florin Barbu, ministrul Agriculturii, a declarat că  intenţionează să...

Asigurarea voluntară de sănătate – o alegere inteligentă 

 Asigurarea voluntară de sănătate este soluția ideală pentru a...