Continuarea investițiilor pentru dezvoltarea județului Dâmbovița sub conducerea președintelui Corneliu Ștefan

Date:

Echipa de la Consiliul Județean Dâmbovița, sub conducerea președintelui Corneliu Ștefan, a anunțat pentru următorii 4 ani, continuarea investițiilor în sănătate, școli, drumuri și utilități, consolidând astfel angajamentul lor față de dezvoltarea județului. 

Prin intermediul unor proiecte ambițioase și orientate către nevoile comunității, CJ Dâmbovița se implică activ în sprijinirea tuturor comunelor, orașelor și municipiilor din județ. 

Președintele Corneliu Ștefan a subliniat importanța unei viziuni clare pentru județul Dâmbovița și a evidențiat eforturile depuse pentru transformarea acestuia într-un pol de dezvoltare regională. Investițiile semnificative au contribuit la modernizarea infrastructurii și la consolidarea poziției județului în plan național.

Aceste acțiuni au avut un impact pozitiv asupra comunității locale, sporind calitatea vieții locuitorilor și oferind perspective de dezvoltare durabilă. Eforturile susținute ale echipei de la CJ Dâmbovița demonstrează angajamentul lor ferm față de progresul județului și confirmă rolul acestuia ca lider regional în diverse domenii.

Astfel, investițiile continue în infrastructură, educație și servicii publice reprezintă o dovadă a determinării echipei conduse de președintele Corneliu Ștefan de a asigura un viitor prosper pentru toți locuitorii județului Dâmbovița.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Popular

Știri
Dâmbovița

SMS-uri false date în numele Poștei Române

 Poșta Română avertizează că se dau SMS-uri false în...

Cea de-a 44-a ediție a concursului național ”Educație Rutieră – Educație pentru viață” la Târgoviște

Concursul național ”Educație Rutieră – Educație pentru viață”, organizat...

APIA va finaliza plățile restante până pe 16 octombrie

Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură (APIA) depune...

Regres în turismul dâmbovițean

Datele communicate de Direcția Județeană de Statistică pentru luna...