Continuă şi în 2018 Programul „Femeia Manager”

Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comerţ şi Antreprenoriat continuă programul national pentru dezvoltarea antreprenoriatului in randul femeilor din sectorul intreprinderilor mici si mijlocii . În 2018 programul va avea un buget de 1 milion lei , la fel ca în 2017, numai că ar urma să se revină la acordarea de gran-turi pentru dezvoltarea celor mai bune proiecte..
Programul Femeia Manager sau Femeia Antreprenor, cum este cunoscut, a oferit, începând cu anul 2013, fonduri nerambursabile de câte maximum 50.000 de lei unui număr IMM-uri deţinute de femei. Anul trecut în schimb a fost prevăzută doar finanţare pentru susţinerea unor cursuri de afaceri pentru femeile antreprenor.
Prin program , în formatul aprobat şi finanţat pe anul în curs, se finanţează implementarea celor mai bune Planuri de Afaceri depuse de femeile antreprenor, cu perspective suplimentării fondurilor la următoarele rectificări bugetare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Creştere mai accentuată a importurilor

Potrivit comunicărilor Camerei pentru Comerţ şi Industrie a României, în perioada 1.I-31.VIII.2017, agenţii economici din Judeţul Dâmboviţa, conform au onorat contracte la export care au însumat 453,827 milioane euro, ceea ce echivalează cu o creştere cu 7% raportat la aceeaşi perioadă din 2016. În paralel, au fost importate bunuri şi […]