Continuă lucrările de reamenajare a Parcului Mitropoliei din Târgovişte

După ultima vizită în teren, primarul Municipiului Târgovişte, Cristian Stan, a transmis că, cel târziu în primăvară, Parcul Mitropoliei va avea o înfăţişare cu totul diferită de ceea ce au în memorie cetăţenii. Se înlocuiesc pavajele, este reamenajat locul de joacă, este modernizat iluminatul şi înlocuit mobilierul stradal.
„În acelaşi timp, se vor extinde şi înfrumuseţa zonele verzi, urmând a se planta vegetaţie înaltă (8-10 m), vegetaţie medie (4-6 m – plantaţie de magnolii) sau vegetaţie joasă (- gazon şi amenajări florale), în total urmând a fi plantaţi peste 400 de arbori si arbuşti.
În plus, vor fi reconstruite fântânile arteziene, vor fi modernizate toate reţelele edilitare şi se va asigura dotarea cu mobilier urban modern şi de bună calitate (băncuţe, coşuri de gunoi, rastel pentru biciclete, figurine urbane, etc.) care să satisfacă condiţiile de confort, durabilitate si estetică”, a precizat primarul Târgoviştei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Lista locaţiilor centrelor de vaccinare din spitale şi a centrelor de vaccinare comunitare

Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Dâmboviţa a aprobat Hotărârea nr. 1/08.01.2021, privind schimbarea temporară a destinaţiei spaţiilor în vederea înfiinţării, organizării şi funcţionării Centrelor de Vaccinare împotriva COVID-19 la nivelul judeţului. Prin urmare, în cele trei etape de vaccinare, în Dâmboviţa vor funcţiona următoarele centre: I. Centre de vaccinare […]