Contești: Proiecte în valoare de 2,5 milioane de euro pentru modernizarea drumurilor comunale

Date:

Într-un an destul de dificil, în care majoritatea administrațiilor publice locale sau confruntat cu probleme financiare, în comuna Conțești procesul de dezvoltare și modernizare a continuat. Chiar dacă investițiile nu se derulează în ritmul dorit de primarul Marian Nicolae Alexandru iar fondurile nu sunt suficiente, s-au făcut pași importanți și se continuă în această direcție. Așa cum ne-a obișnuit, administrația publică de la Conțești caută să profite de orice oportunitate de finanțare și nu scapă niciun program cu finanțare nerambursabilă din surse europene, guvernamentale sau județene.
În acest context, Primăria Conțești a depus spre finanțare prin Programul Național Anghel Saligny un proiect în val oare de 1,2 milioane de euro, care vizează reabilitarea și modernizarea a 16 km de drumuri comunale principale, asfaltate cu 25 de ani în urmă și care au ajuns într-un stadiu avansat de degradare. Investiția include dalarea șanțurilor și construirea podețelor de acces în gospodării.
Tot pe linia infrastructurii stradale, primarul Marian Nicolae Alexandru a precizat că urmează să fie scos la licitație un proiect pentru modernizarea a 18 km de străzi adiacente, realizat în parteneriat cu CJ Dâmbovița, prin Programul Județean de Dezvoltare Locală inițiat de președintele Corneliu Ștefan în premieră națională. Valoarea proiectului se ridică la aproximativ 1,3 milioane de euro iar investiția va fi derulată în următorii 3 ani.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Popular

Știri
Dâmbovița

Reprezentanții Comisiei Europene au verificat proiectele Regio implementate în  județul Dâmbovița 

Agenția pentru Dezvoltare Regională (ADR) Sud-Muntenia a organizat vizitarea...

O mașină a fost mistuită de flăcări 

Incendiu la un autoturism în localitatea Voinești, Garda de...

A ajuns cu mașina în șanț, o clipă de neatenție putea costa viața 

Polițiștii din cadrul Biroului Rutier au fost sesizați cu...

Marșul Tricolorului de „1 Decembrie – Ziua Națională a României”, la Răcari 

Orașul Răcari păstrează tradiția și a organizat manifestări dedicate...