Consiliul Judeţean Dâmboviţa, în dialog cu constructorii din judeţ

0 0

Preşedintele Consiliului Judeţean Dâmboviţa şi directorul Direcţiei Generale Infrastructură Locală, s-au întâlnit la sediul Consiliului Judeţean Dâmboviţa cu reprezentanţii firmelor de construcţii cu care s-au contractat lucrări pentru mai multe obiective de reparaţii şi întreţinere la drumuri de acces, poduri şi podeţe, parcări etc. De asemenea în cazul obiectivelor de drumuri, s-a analizat şi stadiul unui obiectiv conex, de iluminat public de-a lungul viitorului drum judeţean din zona UM Gară şi, totodată, obiectivul de alimentare cu energie electrică a Cabanei Podu cu Florile.
În plus, a fost analizat stadiul fizic al tuturor

lucrărilor în curs şi, în acelaşi timp, au fost stabilite unele măsuri în vederea urgentării lucrărilor la care, în pofida faptului că nu au o mare complexitate, se înregistrează întârzieri din punct de vedere al serviciilor de proiectare.
Preşedintele Consiliului Judeţean Dâmboviţa şi-a exprimat nemulţumirea în legătură cu ritmul lent şi a solicitat o mobilizare corespunzătoare a constructorilor în vederea urgentării, finalizării şi decontării investiţiilor.
La întâlnirea de lucru au mai participat şi alţi reprezentanţi ai Direcţiei Generale Infrastructură Locală din cadrul Consiliului Judeţean Dâmboviţa.

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Dâmboviţa: Nu există niciun caz de COVID-19, 310 persoane izolate la domiciliu şi 38 de persoane în carantină instituţionalizată

Până miercuri, 18.03.2020, în judeţul Dâmboviţa se află în izolare la domiciliu 310 persoane asimptomatice iar 38 de persoane se află în carantină în spaţiile identificate în acest sens. Au fost testate 50 de persoane aflate în izolare la domiciliu/carantină, de către DSP Dâmboviţa, rezultatele sosite până în prezent fiind […]