Consiliul Judeţean Dâmboviţa, în continuare alături de elevi, sportivi şi cadrele didactice

Preşedintele Consiliului Judeţean Dâmboviţa – Corneliu Ştefan a fost prezent la Gala performanţei în educaţia târgovişteană, unde a ţinut să transmită mesajul de susţinere al Consiliului Judeţean Dâmboviţa pentru sistemul educational dâmboviţean.
„Sunt onorat şi în acelaşi timp emoţionat pentru participarea mea, în numele Consiliului Judeţean Dâmboviţa, la acest eveniment. Vreau să transmit salutul meu profesorilor şi elevilor cu rezultate frumoase la examenele naţionale şi competiţiile sportive, şi să le adresez felicitările mele sincere pentru performanţele pe care le-au obţinut.
Săptămâna trecută, în cadrul Consiliului Judeţean Dâmboviţa, am avut un concurs de proiecte, prin care am încurajat elitele dâmboviţene, iar anul acesta vom continua premierea tuturor elevilor olimpici, la sfârşitul anului, împreună cu inspectoratul şcolar şi, cu siguranţă, vom duce tradiţia mai departe.
Felicitări, domnule primar, pentru evenimentul organizat şi pentru tot ceea ce faceţi în municipiul Târgovişte!
Vreau să vă asigur, în numele Consiliului Judeţean Dâmboviţa, că vom fi în continuare alături de elevi, de sportivi şi de cadrele didactice.
Vă urez mult succes tuturor!”, a transmis preşedinte CJ, Corneliu Ştefan.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Specialiştii spun că nu sunt, momentan, motive care să impună necesitatea unei a treia doze anti-COVID pentru români

In România, specialiştii spun că nu sunt, momentan, motive care să impună necesitatea unei a treia doze anti-COVID. Dacă va fi evident că vaccinul nu mai protejează suficient, abia atunci se poate lua decizia de a administra a treia doză. O spune un cercetător de la Institutul Cantacuzino – primul […]