Consiliul de Administraţie al SC Compania de Apă Târgovişte Dâmboviţa a fost completat şi are şi preşedinte

0 0

clm targovisteÎn şedinţa ordinară a CLM Târgovişte, pe ordinea de zi s-a regăsit şi proiectul de hotărâre privind stabilirea limitelor mandatului reprezentantului municipiului Târgovişte în Adunarea Generală Ordinară şi Adunarea Generală Extraordinară la Compania de Apă Târgovişte Dâmboviţa. Preşedintele de şedinţă, viceprimarul Cosmin Bozieru a anunţat că înainte de toate trebuie completat cu doi membri Consiliul de Administraţie al SC Compania de Apă Târgovişte Dâmboviţa şi trebuie desemnat şi preşedintele Consiliului de Administraţie al SC Compania de Apă Târgovişte Dâmboviţa. Din capul locului consilierii liberali prin vocea consilierului Ciprian Prisăcaru şi-au exprimat nemulţumirea, susţinând că firma care s-a ocupat de recrutarea persoanelor care să reprezinte municipiul în Consiliul de Administraţie al SC Compania de Apă Târgovişte Dâmboviţa: „Mărturisesc că în calitate de consilier local habar nu am avut că firma recrutatoare a demarat un nou proces de recrutare a persoanelor care ar putea ocupa aceste funcţii în Consiliul de Administraţie de la Societatea Comercială Compania de Apă Târgovişte Dâm-boviţa. Prin urmare, vă solicit sau vă rog să se facă publice aceste acţiuni de recrutare, pentru că sunt absolut convins că marea majoritate a consilierilor nu au ştiut acest lucru. Sigur că nu noi trebuia neapărat să ştim, ci mai ales persoanele care ar fi putut sau s-ar fi încadrat în condiţiile pentru ocuparea unui post în Consiliul de Administraţie al acestei societăţi comerciale, care cunoaştem cu toţii ce nevoi are din acest punct de vedere… Deci firma recrutatoare a făcut acest proces de recrutare fără ca cei interesaţi să ştie”, a afirmat consilierul municipal al PNL, Ciprian Prisăcaru.
În replică, viceprimarul Cozmin Bozieru a spus că aceiaşi metodă s-a aplicat şi pe vremea când PNL era la conducere: „Eu sunt sigur că s-au respectat aceleaşi proceduri ca şi dăţile trecute, ca atunci când dl Prisăcaru era în Executivul Primăriei. Atunci şi eu, ca şi consilier local, tot aceleaşi întrebări le aveam ca şi dumneavoastră. Probabil că a respectat aceleaşi proceduri ca şi în trecut”, a afirmat viceprimarul Cosmin Bozi-eru.
Cei care au fost selectaţi de firma de recrutare să reprezinte municipiul Târgovişte în Consiliul de Administraţie al Companiei de Apă au fost: Marin Antonescu, Mihai Trifan şi loan Ferariu. În urma votului secret din Consiliul Local Municipal, Marin Antonescu nu a obţinut niciun vot de susţinere iar Mihai Trifan şi loan Ferariu care au obţinut 10 voturi pentru şi opt voturi împotrivă sunt cei doi noi membrii ai Consiliului de Administraţie al SC Compania de Apă Târgovişte Dâmboviţa. Tot prin vot secret a fost votat şi preşedintele Consiliului de Administraţie al SC Compania de Apă Târgovişte Dâmboviţa, iar liberalii au anunţat încă de la început că nu vor vota pentru că niciunul dintre membrii Consiliului nu a fost prezent în sală. Cu 10 voturi pentru şi patru împotrivă, Marin Olaru a fost ales preşedintele Consiliului de Administraţie al Companiei de Apă. Consiliul de Administraţie a fost completat şi poate funcţiona conform legii.

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Mii de târgovişteni s-au relaxat din prima zi de funcţionare a Complexului de Nataţie

Un eveniment mult aşteptat de târgovişteni şi nu numai s-a consumat, ieri dimineaţă, odată cu inaugurarea Complexului Turistic şi de Nataţie. Un obiectiv extrem de important şi care a costat peste 88 de milioane de lei, realizat prin Programul Operaţional Regional 2007 – 2014, întregeşte acum zestrea edilitară a Târgo-viştei […]