Consilierii târgovişteni au aprobat documentaţia pentru terenul de fotbal cu gazon sintetic

0 0

Consiliul Local Târgovişte a votat proiectul de hotărâre privind aprobarea studiului de fezabilitate şi a indicatorilor tehnico-economici pentru obiectivul „Construire teren de fotbal cu gazon sintetic pentru antrenament”. Terenul va fi amenajat pe 9543 metri pătraţi din suprafaţa totală de 3,2 hectare cât va ocupa întregul obiectiv, cu anexe, căi de acces şi locuri de parcare. Terenul va dispune şi de o tribună cu 300 de locuri, sistem de iluminat şi va fi împrejmuit.
Valoarea totală a investiţiei a fost estimată la 2,3 milioane lei, echivalentul a jumătate de milion de euro, iar fondurile vor fi asigurate de la bugetul Federaţiei Române de Fotbal şi de la bugetul local.

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Program destinat femeilor antreprenor

Programul naţional multianual pentru dezvoltarea antreprenoriatului în rândul femeilor din sectorul intreprinderilor mici şi mijlocii va avea anul acesta un buget de 1 milion lei, la fel ca în 2017, cu deosebirea că o să se revină la acordarea de granturi. Programul Femeia Manager sau Femeia Antreprenor, cum este cunoscut, […]