Conferinţa internaţională de Meteori – IMC 2013, în Polonia

Ş.E.
0 0

meteoriO delegaţie a Societăţii Astronomice Române de Meteori (SARM) participă, zilele acestea, la ediţia a 32-a a Conferinţei Internaţionale de Meteori – IMC 2013, care se desfăţoară la Poznan, în Polonia, în perioada 22-25 august.
„La eveniment participă observatori ai cerului specializaţi pe observarea meteorilor, specialişti, cercetători, reprezentanţi de la instituţii din toata lumea: Organizaţia Internaţională de Meteori (IMO), NASA, Agenţia Spaţială Europeană, institute de cercetare, asociaţii ale astronomilor profesionişti şi asociaţii ale astronomilor amatori”, a declarat Valentin Grigore, preşedintele SARM. Tematica conferinţei include rezultate ale observaţiilor vizuale, fotografice, video şi radio ale curenţilor de meteori, determinări de orbite şi traiectorii în spaţiu ale fluxurilor de meteoroizi, modele matematice, corpuri părinte generatoare de curenţi de meteori, observaţii realizate din spaţiul cosmic, impact cu alte corpuri din sistemul solar.
Participarea delegaţiei României la acest eveniment este sprijinită parţial de Primăria Municipiului Târgovişte – Consiliul Local Târgovişte, în cadrul programelor educaţionale ale Societăţii Astronomice Române de Meteori”, a mai precizat Valentin Grigore.

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Suntem un popor de oameni violenţi

În ultima vreme, a devenit din ce în ce mai vizibil că românii sunt de acord cu violenţa. Vedem cazuri de agresiuni asupra femeilor în rândul vedetelor şi este de ajuns să apară una şi să spună că a încasat-o, că apar şi altele care povestesc despre cum au fost […]