Conf. univ. dr. Claudia Gilia: Tinerii cu care lucrez îmi aduc bucuria lucrului bine făcut, a sensului profesiei de dascăl

La data de 2 mai, se sărbătoreşte Ziua Naţională a Tineretului Proiectul legislativ privind decretarea acestei zile a fost iniţiat în anul 2004, de către 15 deputaţi reprezentând toate formaţiunile politice parlamentare. La 5 octombrie 2004, legea a fost adoptată de plenul Camerei Deputaţilor, aceasta fiind şi Camera decizională. Astfel, conform Legii nr. 425/25 octombrie 2004, ziua de 2 mai a devenit Ziua Naţională a Tineretului. Cu ocazia acestei zile, conf. univ. dr. Claudia Gilia, cadru didactic la Universitatea Valahia şi deputat în Parlamentul României, a transmis un gând tuturor tinerilor: ” Astăzi pentru mine este o zi specială – ziua naţională a tinerilor.
Cariera mea profesională de mai bine de 20 de ani este destinată educării şi formării studenţilor Facultăţii de Drept şi Administraţie Publică.
Tinerii cu care lucrez îmi aduc bucuria lucrului bine făcut, a sensului profesiei de dascăl.
Vă mulţumesc tuturor pentru clipele minunate petrecute împreună. LA MULŢI ŞI FRUMOŞI ANI TUTUROR TINERILOR!”, a transmis deputatul Claudia Gilia.
În noiembrie 2017, în cadrul celei de-a II-a ediţii a Summitului Tinerilor, care a avut loc la Bacău, Baia Mare a fost desemnată Capitala Tineretului din România pentru perioada 2 mai 2018 – 1 mai 2019.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

ZIUA TINERETULUI ŞI ZIUA EUROPEI 2018, MARCATE ŞI LA NIVELUL MUNICIPIULUI TÂRGOVIŞTE

Pentru marcarea Zilei Naţionale a Tineretului şi a Zilei Europei, Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Dâmboviţa organizează acţiuni, care fac parte din proiectul de tineret „Manifestări dedicate Zilei Tineretului şi Zilei Europei 2018”. A avut loc o dezbatere privind politicile publice de tineret, la Casa Tineretului din Târgovişte, în […]