Conduceţi preventiv şi adaptaţi permanent viteza la condiţiile din trafic!

Poliţiştii din cadrul Inspectoratui de Poliţie Judeţean Dâmboviţa sunt la datorie pentru prevenirea şi combaterea oricăror evenimente care ar putea afecta siguranţa cetăţenilor şi pentru prevenirea producerii unor accidente de circulaţie.
Poliţiştii de la rutieră acţionează, pe raza judeţului Dâmboviţa, utilizând autospecialele dotate cu echipamente de supraveghere video a traficului şi de măsurare a vitezei de deplasare a autovehiculelor.
Atragem atenţia conducătorilor auto cu privire la necesitatea respectării regulilor de circulaţie şi adoptarea unei conduite preventive, în vederea diminuării riscului producerii unor evenimente rutiere nedorite. Poliţiştii le recomandă conducătorilor de vehicule să circule cu viteză adaptată permanent condiţiilor concrete din trafic şi să evite depăşirile riscante, în special când se circulă în coloană.
De asemenea, pentru un plus de siguranţă, se impune şi mărirea distanţei în mers între vehicule, mai ales atunci când partea carosabilă este umedă sau acoperită cu gheaţă sau polei.
Respectaţi normele rutiere privind prioritatea de trecere, indiferent că este vorba despre pietoni sau vehicule!
Nu uitaţi, utilizarea anvelopelor de iarna este obligatorie atunci când se circulă pe drumuri acoperite cu zăpadă, gheaţă sau polei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

A fost prins bărbatul de 22 de ani, care, la data de 7 noiembrie, a evadat de sub escorta poliţiştilor

Poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale -Inspectoratul de Poliţie Judeţean Dâmboviţa, împreună cu poliţişti din cadrul Direcţiei Operaţiuni Speciale – Inspectoratului General al Poliţiei Române, au desfăşurat o acţiune într-o gara, de pe raza municipiului Bucureşti, unde au prins bărbatul de 22 de ani, care, la data de 7 […]