Published On: joi, iul. 25th, 2019

Conducerea Consiliului Judeţean Dâmboviţa continuă seria vizitelor de lucru pe şantierele din judeţ

nichiduta.ro

Continuând seria vizitelor pe şantierele din judeţ, marţi, 23 iulie 2019, conducerea Consiliului Judeţean Dâmboviţa, reprezentată de preşedintele Alexandru Oprea şi vicepreşedintele Alin Manole, s-au aflat în alte trei localităţi dâmboviţene pentru a verifica stadiul lucrărilor la infrastructura rutieră, care se realizează în această perioadă.
Prima vizită, în Comuna Brezoaele, a vizat lucrările la obiectivul „Reabilitare DJ 601A, limită judeţ Giurgiu -Brezoaele – Slobozia Moară – Răcari” în valoare de 9.218.207 lei, finanţat prin Programul Naţional de Dezvoltare Locală II (PNDL). În prezent, se efectuează atât lucrări la podul situat în zona primăriei Brezoaele, cât şi la căile de acces către proprietăţi.
Vizita a continuat în comuna Poiana, unde se află în curs de execuţie lucrări de întreţinere periodică a drumurilor, constând în realizarea unui covor asfaltic în lungime de aproximativ 4 km, acestea fiind realizate de SC Lucrări Drumuri şi Poduri SA.
În comuna Produleşti, conducerea Consiliului Judeţean Dâmboviţa s-a deplasat pe mai multe străzi, pe care, în cadrul unui proiect finanţat din bugetul local, se execută lucrări de reparaţii şi covor asfaltic pe o lungime de 2,4 km, valoarea totală a investiţiei fiind de 418.000
lei.
Tot în comuna Produleşti, se află în derulare obiectivul de investiţii „Modernizare prin asfaltare străzi”. Implementat în cadrul PNDL II, acest proiect are o valoare totală de 7.075.740 lei, stadiul fizic al lucrărilor fiind de 40%.

eJobs

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

noriel.ro