Conducere nouă la Asociaţia de Prietenie România-China

0 0

Adunarea Generala a Asociaţiei de Prietenie România-China a fost găzduita de sala Unirii a Consiliului Judeţean Dâmboviţa. Oficiile de gazdă au fost făcute de preşedintele Asociaţiei de Prietenie România-China – Filiala Dâmboviţa, Gheorghe Popescu care de astăzi, este şi secretarul Asociaţiei de Prietenie România-China, la nivel de ţară.
Invitaţii de onoare la acest eveniment au fost reprezentanţii Ambasadei Republicii Populare Chineze în Romania, consilier onorific – Zhao Lei şi domnul Luyuxan Lucian.
La eveniment au mai participat: directorul SNCRR, Silviu Lefter, preşedintele Consiliului Judeţean Dâmboviţa, Daniel Comănescu, vicepreşedinţii, Alin Manole şi Luciana Cristea, vicepreşedintele Senatului, Adrian Ţuţuianu, parlamentarii dâmboviţeni Oana Vlăducă şi Corneliu Ştefan, vicarul eparhial – pr.Ionuţ Ghibanu, viceprimarul municipiului Târgovişte – Monica Ilie, directorul Filialei Dâmboviţa a Societăţii de Cruce Roşie, Raul Pavelescu, şi membrii fondatori şi reprezentanţi ai Asociaţiei de Prietenie România -China din toată ţara.
Lucrările acestei Adunări au fost conduse de Ilie Cristescu, preşedintele Asociaţiei de Prietenie România-China – Filiala Caraş-Severin. Au răspuns invitaţiei, reprezentanţii a 24 de filiale din ţară. În deschiderea lucrărilor s-a ţinut un moment de reculegere în memoria fostului ministru Florea Dumitrescu, fost ambasador al României în China şi nu în ultimul rând, preşedinte al Asociaţiei de Prietenie România-China.
În cadrul reuniunii de lucru, pr. lonuţ Ghibanu a transmis mesajul ÎPS dr. Nifon şi au fost susţinute alocuţiuni din partea celor prezenţi. Pe ordinea de zi a şedinţei de lucru au fost subiecte care au vizat activitatea desfăşurată de Asociaţia de Prietenie China-România în ultima perioadă, îndeosebi în anul 2017. De asemenea, au fost prezentate informaţii privind bugetul şi raportul financiar-contabil al aso-ciaţiei.Întâlnirea a avut ca obiectiv modificarea structurii de conducere a Asociaţiei de Prietenie China-România, prin alegerea unui nou consiliu director, dar şi a unui nou preşedinte.Cu 22 de voturi „pentru” şi 2 voturi „împotrivă”, preşedinte al Asociaţiei de Prietenie România-China a fost ales Adrian Ţuţuianu, vicepreşedinte al Senatului României. Votul pentru alegerea preşedintelui şi a consiliului director a fost unul secret, exprimat de reprezentanţii filialelor judeţene în structura de conducere a acestei entităţi.
În următoarea perioadă se va face o analiză foarte riguroasă a tuturor structurilor din ţară.

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

De Rusalii, Comuna Răzvad a fost în sărbătoare

In acest an, duminică 27 mai, în mare sărbătoare creştină, Rusaliile, răzvădenii cu mic, cu mare, au sărbătorit Zilele comunei Răzvad. Cu ocazia acestui eveniment, administraţia publică din localitate condusă de primarul Emanuel Spătaru şi viceprimarul Ionela Şerban, s-a pregătit şi în acest an pentru a sărbători cum se cuvine […]