Concursul național de proiecte de tineret și studenți

Date:

Ministerul Familiei, Tineretului și Egalității de Șanse organizează, în perioada 15 ianuarie 2024 – 03 noiembrie 2024, Concursul național de proiecte de tineret și studenți.  

Bugetul total alocat Concursului național de proiecte de tineret și studenți este de 3.000.000 lei, repartizat astfel: 1.500.000 lei, pentru linia de finanțare destinată proiectelor de tineret și 1.500.000 lei, pentru linia de finanțare destinată proiectelor studențești. Limita maximă pe proiect este 150.000 lei.  

Un solicitant poate depune maximum un proiect în cadrul aceleiași linii de finanțare, dar nu pentru același tip de activitate.

Prioritățile Concursului național de proiecte de tineret și studenți sunt următoarele: Consultarea tinerilor în procesul de luare a deciziilor; Dezvoltarea responsabilității sociale și individuale a tinerilor și facilitarea accesului egal al tinerilor la drepturi; Crearea și susținerea de oportunități pentru tinerii din zonele rurale; Dezvoltarea competențelor tinerilor corelate cu dimensiunea de mediu a dezvoltării durabile; Dezvoltarea competențelor necesare pentru o mai bună incluziune socială şi inserție profesională, în special a competențelor digitale; Dezvoltarea competențelor culturale prin organizarea de evenimente în domeniile creative și culturale dedicate tinerilor.

Perioada de depunere a proiectelor este 25 ianuarie-15 februarie 2024.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Popular

Știri
Dâmbovița

GRATUIT Aplicația InfoCons pentru a ști ce consumi și pentru a-ți face cumpărăturile în cunoștință de cauză!

Aplicația de protectia consumatorilor InfoCons este un instrument dedicat...

La Odobești a început curățenia de primăvară!

Pe raza comunei Odobești, salariați din cadrul Primăriei  cu...

DÂMBOVIȚEANCA PETRUȚA IUGULESCU, DIN NOU LA UN MECI DIN LIGA NAȚIUNILOR

Alina Peșu va conduce partida Ungaria – Belgia, prima...