Concursul de creaţie plastică „Mărul de aur”

Vicepreşedintele Consiliului Judeţean Dâmboviţa, Luciana Cristea, a participat, la concursul de creaţie plastică „Mărul de aur”, organizat de CJ cu sprijinul Inspectoratului Şcolar Judeţean Dâmboviţa, la Şcoala Gimnazială „Matei Basarab” Târgovişte. La concursul desfăşurat în cadrul „Programului pentru şcoli al României”, finanţat prin Fondul European de Garantare Agricolă, 425 de elevi din învăţământul primar, costumaţi în fructe, au organizat o paradă pe terenul de sport al unităţii de învăţământ, purtând pancarte cu mesaje educative, referitoare la alimentaţia sănătoasă. Toţi participanţii la activităţi au primit din partea vicepreşedintelui Consiliului Judeţean Dâmboviţa, Luciana Cristea, şi a inspectorului şcolar general adjunct, Cristina Stroe, premii constând în diplome, cărţi despre alimentaţia sănătoasă, pachete cu rechizite şi fructe – produse achiziţionate de Consiliul Judeţean Dâmboviţa. Cu acest prilej, Luciana Cristea i-a felicitat pe organizatori şi pe micuţii participanţi, pe care i-a îndemnat să adopte principiile unei alimentaţii sănătoase, bazată pe fructe şi lactate.
Tot în cadrul „Programului pentru şcoli al României”, în perioada 8 – 19 aprilie 2019, Consiliul Judeţean Dâmboviţa a desfăşurat, în 15 de unităţi de învăţământ primar, cu sprijinul Inspectoratului Şcolar Judeţean Dâmboviţa, concursul de creaţie plastică: „Noroc cu laptele”, la care au participat 2.100 de elevi. Această activitate educativă a urmărit conştientizarea în rândul elevilor a conceptului de alimentaţie sănătoasă, bazată pe consumul de lapte şi produse lactate.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Tânăr, bănuit de furtul unor bani, reţinut de poliţiştii de la Târgovişte

Poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Târgovişte au reţinut pentru 24 de ore, un tânăr, de 26 de ani, din Perşinari, bănuit de comiterea infracţiunii de furt calificat. Cel în cauză va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgovişte cu propunere de arestare preventivă. Tânărul este bănuit că, în noaptea […]