Concurenţă pentru Foca Echipa de volei a CSM-ului şi-a luat libero! Marta Siwka, fostă internaţională din Polonia, a semnat cu ocupanta locului cinci din Divizia A1

Mihai ROŞOIU
0 0

voleiAlexandru luhasz se poate declara un antrenor mulţumit. În această iarnă conducerea Clubului Sportiv Municipal a adus două jucătoare cu care să întărească lotul deja existent. Mai întâi a fost transferată Bianca Moldovan, un centru de la CSM Bucureşti, iar zilele trecute s-a perfectat şi o a doua achiziţie.

Marta Siwka este voleibalista adusă pe ultima sută de metri din Polonia. Născută în 1986, Siwka evoluează pe postul de libero şi a jucat în prima ligă din ţara sa natală. De-a lungul timului, noua jucătoare a CSM-ului a fost convocată şi la lotul naţional al Poloniei, unde a avut evoluţii apreciate.

Echipa de volei a Târgoviştei a jucat în aceste zile două meciuri amicale în compania celor de la Alba Blaj, pe care le-au pierdut cu 1-3.

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

FOTBAL JUDEŢEAN ATENŢIE LA "COMERŢUL" BREZOAELE!

În fotbal este încă vacanţă dar cei din conducerile echipelor (de la toate nivelurile) îşi fac planuri de viitor, negociază transferuri, îşi fixează obiective. întotdeauna returul a fost şi este partea de campionat cea mai disputată, deoarece acum se promovează sau retrogradează. Acum contează fiecare punct, fiecare gol până la […]