Concertul extraordinar „Primăvara Clasică Europeană”, devenit tradiție

Date:

Ziua Europei, sărbătoarea anuală a păcii și unității în Europa, va fi marcată și anul acesta, la Târgoviște, data de 9 Mai fiind o zi importantă pentru Uniunea Europeană, constituită în 1954 și, în egală măsură, și pentru România, care din 2007 este membră cu drepturi depline.

Astfel, astăzi,  9 mai, începând cu ora 18:00, la Cinematograful Independența, va avea loc concertul extraordinar „Primăvara Clasică Europeană”, devenit tradiție.

Aflat la ediția a VIII-a, acesta este organizat de Primăria Municipiului Târgoviște, în parteneriat cu Consiliul Județean Dâmbovița, prin Centrul Județean de Cultură Dâmbovița, alături de Teatrul Municipal „Tony Bulandra”. 

Protagoniștii concertului sunt: Orchestra Simfonică „Muntenia”, dirijor Daniel Jinga, alături de invitații săi speciali –  soprana Mihaela Alexa, tenorii Andrei Apreotesei, Andrei Fermeșanu, Florin Guzga și Florin Georgescu.

Intrarea se face pe bază de invitație, care s-a  putut procura de la sediul Centrului Județean de Cultură și de la Teatrul Municipal „Tony Bulandra”, începând cu data de 3 mai 2023, în limita locurilor disponibile.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Popular

Știri
Dâmbovița

FILMUL DESPRE CALIFICAREA NAȚIONALEI LA EURO 2024, DIFUZAT ȘI LA TÂRGOVIȘTE

Spectatorii vor descoperi cele mai interesante momente din aproape...

Aproape 80 de străzi din Târgoviște reabilitate în ultimii patru ani

Constructorii continuă lucrările pe Strada Grigore Alexandrescu, din Târgoviște....

Mare atenție când cumpărați fructe și legume 

Atunci când mergem la cumpărături pentru fructe și legume,...