Comunicat de presă Primăria Târgovişte, precizări privind situaţia intervenţiei din Piaţa Revoluţiei

0 0

Referitor la lucrările care se derulează în Piaţa Revoluţiei din Municipiul Târgovişte, precizăm faptul că acestea sunt realizate în cadrul unui proiect complex care vizează inclusiv intervenţii ample din punct de vedere al amenajării spaţiilor verzi, amenajare care se realizează pe baza unui studio peisagistic ce stabileşte clar categoriile de lucrări pe care proiectul le presupune.
De precizat că arborii tuia care se îndepărtează de către constructor vor fi înlocuiţi cu aproximativ 600 de arbori şi arbuşti, ca parte a investiţiei amintite.

Mai mult, sub arborii existenţi acum în Piaţa Revoluţiei este numai un strat de pământ superficial, de cel mult 40 de centimetri, iar sub acest strat subţire de pământ se află o placă de beton, ceea ce a determinat uscarea, în parte, a arborilor.
Faţă de situaţia prezentată se impune îndepărtarea vegetaţiei existente, în condiţiile unui strat vegetal superficial,şi plantarea unui număr mare de arbori şi arbuşti după ce betonul de sub arborii dejş îmbătrâniţi va fi spart şi îndepărtat.

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Angajator depistat cu 20 de salariaţi la negru

„În luna aprilie 2020 activitatea de control din cadrul Inspectoratului Teritorial de Muncă Dâmboviţa s-a concretizat în verificarea aspectelor reclamate de persoane fizice şi juridice cu privire la încălcări ale legislaţiei muncii în domeniile relaţiilor de muncă şi securităţii şi sănătăţii în muncă, precum şi în identificarea cazurilor de muncă […]