Comuna Şotânga are în derulare proiecte cu finanfare prin PNDL2

0 0

Administraţia de la Şotânga îşi dă tot interesul ca în cel mai scurt timp, localitatea să atingă standardele europene. Sunt în curs de implementare o serie de proiecte cu finanţare pe PNDL 2.
Primarul Constantin Stroe a vorbit despre cele trei proiecte cu finanţare pe PNDL 2. Primul proiect vizează extinderea şi modernizarea Şcolii Gimnaziale Prof. Ilie Popescu, în valoare de 4.447.145 lei. Un alt proiect are ca obiectiv extindere reţele canalizare în comuna Şotânga, judeţul Dâmboviţa – rest de execuţie şi are o valoare de 1.738.381 lei.
Prin realizarea acestui proiect, comuna Şotânga se aliniază cerinţelor europene privind accesul populaţiei la apă şi canal. Şi cel de-al treilea proiect cu finanţare prin PNDL 2 are în vedere construire pod peste râul Ialomiţa şi drum de racordare, amplasate la limita administra-tiv-teritorială a comunelor Şotânga şi Doiceşti, cu o valoare totală de 6.199.134.83 lei.

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Donaţie pentru Spitalul Orăşenesc Pucioasa

Masa de operaţie, veche de 33 de ani a secţiei de Urologie din Spitalul Orăşenesc Pucioasa, va fi înlocuită cu o masă modernă în valoare de 92.000 de lei, donată de Fabrica de Ciment din Fieni. Fabrica de Ciment din Fieni continuă acţiunile de sprijinire a comunităţilor locale în care […]