Comuna Răzvad, în plin șantier, se dezvoltă cu fiecare proiect de investiție: grădiniță nouă, rețea de canalizare și asfaltări

0 0

Comuna Răzvad este în plin șantier și se dezvoltă cu fiecare proiect de investiție. în seria investițiilor din sectorul educațional, care constituie o principală zonă de acțiune a administrației locale din comuna Răzvad, condusă de primarul Emanuel Spătaru și viceprimarul Ionela Șerban, proiectul privind construirea unei noi grădinițe în Răzvad, cu fonduri din bugetul local, se apropie cu pași repezi de finalizare. Lucrările de construcție, la acest obiectiv, avansează într-un ritm alert, de la o lună la alta.

Deja, clădirea propriu zisă este ridicată, are tâmplăria montată, iar muncitorii de la firma care pune în operă acest proiect au început deja lucrările de finisaj la interior, pentru că cele la exterior sunt realizate în mare parte. Pe șantier a fost prezent, în aceste zile, primarul Emanuel Spătaru, care a dorit să vadă dacă investițiile se derulează conform graficului asumat de antreprenor și dacă lucrările sunt executate la standardele de calitate solicitate de autoritățile locale.
„Lucrările la acest edificiu sunt, așa cum am putut constata pe teren, într-un stadiu avansat de execuție. Clădirea acestei grădinițe este ridicată, a fost montat și acoperișul, iar în această perioadă, s-a trecut deja la efectuarea finisajelor. Sperăm că lucrurile vor continua într-un ritm alert astfel încât, la toamnă, undeva prin octombrie să putem pune la dispoziția cetățenilor această nouă și modernă grădiniță, unde copiii să

poată lua un prim contact cu sistemul educațional în cele mai bune condiții”, a declarat primarul Emanuel Spătaru.
Potrivit primarului Emanuel Spătaru, noua grădinița va avea două săli de clasă cu program prelungit, un loc de joacă, parcare, alei pietonale, alei carosabile, spații verzi, împrejmuire. Valoarea acestei investiții se ridică la suma de 3.479.233,56 lei.
Reabilitarea și modernizarea Școlii Gimnaziale Răzvad
Comuna Răzvad pune mare accent pe investițiile în educație, drept urmare sunt în plin proces de desfășurare toate etapele privind demararea proiectului ce vizează reabilitarea, modernizarea, extinderea și dotarea Școlii Gimnaziale Răzvad, cu finanțare europeană prin Programul Operațional Regional 20142020.

Valoarea totală a proiectului este de 8,180,380.60 lei, din care valoarea sumei nerambursabile este de 8,016,772.99 lei.
Se lucrează de zor și la rețeaua de canalizare
La Răzvad, în plin proces de implementare sunt și alte investiții importante pentru dezvoltarea infrastructurii localității. Se lucrează la rețeaua de canalizare pe zona DN 72. Este o perioadă de disconfort în zona lucrărilor, de aceea edilul Emanuel Spătaru îi roagă pe toți cetățenii să dea dovadă de înțelegere și puțină răbdare. Mai mult,

edilul Emanuel Spătaru îi asigură pe răzvădeni că TOATE PODEȚELE ȘI ȘANȚURILE vor fi readuse la starea inițială, adică podețele vor fi reparate/betonate iar șanțurile refăcute, după ce se finalizează introducerea rețelei.
„Pentru tot disconfortul creat, vă cer scuze. Căutăm, ca în cel mai scurt timp posibil, să finalizăm și cu toții să ne bucurăm de condiții civilizate.”, a transmis primarul Emanuel Spătaru.

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

PSD va vota împotriva Ordonanței Debranșării!

Senatorii PSD vor vota împotriva Ordonanței de Urgență a Guvernului care permite furnizorilor de utilități să debranșeze consumatorii aflați în imposibilitatea de a-și achita facturile restante. Situația acestor consumatori s-a agravat exponențial în contextul liberalizării sălbatice a pieței de energie care a condus la creșteri explozive ale tarifelor la energie […]