Comuna Nucet este în continuă dezvoltare

luisa-barboiuComuna dâmboviţeana Nucet se numara printre localităţile de la nivelul judeţului Dâmboviţa, care a încheiat cu Oficiul de Cadastru şi Publicitate Imobiliară (OCPI) un contract ce are ca obiect realizarea lucrărilor de cadastru general din cadrul Programului Naţional de Cadastru şi Carte Funciară (PNCCF) 2015 – 2023. Finanţarea acestor lucrări este făcută din bugetul Agenţiei Naţionale de Cadastru şi Publicitate Imobiliară (ANCPI), prin OCPI Dâmboviţa, în baza OUG 35/2016, care facilitează înscrierea cu prioritate a terenurilor agricole în Sistemul Integrat de Cadastru şi Carte Funciară. Edilul comunei Nucet, Luisa Bărboiu ne-a mărturist că analizază foarte serios toate posibilităţile astfel încât în anul 2016 să poată realiza în toată comuna lucrările de cadastru.
La capitolul infrastructură rutieră, autorităţile din comuna Nucet se pot lăuda cu mari realizări. În localitate mai este de asfaltat un tronson de drum de 1,5 kilometri, investiţie care se va face din bugetul local. Există şi un proiect privind modernizarea drumurilor de exploataţie agricolă.
Pe OG 28, administraţia de la Nucet a pregătit un amplu proiect ce vizează modernizarea dispensarului din localitate. Nucetenii vor avea un dispensar la standarde europene.
Căminul Cultural din Nucet şi el este prins într-un proiect cu finanţare prin CNI.
Edilul Luisa Bărboiu ne-a vorbit cu regret şi despre firmele care au datorii la bugetul local, dar care au intrat în insolvenţă.
Staţiunea Piscicolă Nucet a fost un alt subiect tratat cu primarul Luisa Bărboiu, care a declarat cu mare durere că această instituţie face performanţă, însă nu are sprijin de la stat.
Nu în ultimul rând edilul Luisa Bărboiu a vorbit şi despre această perioadă destul de plină din punct de vedere politic. Mesajul pentru nuceteni a fost unul clar şi simplu: PSD este partidul care îşi îndreaptă atenţia spre populaţia din mediul rural şi este partidul care a dovedit că se pot face lucruri bune pentru oameni.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Suporterii CSM Târgovişte sunt invitaţi la derby-ul cu BC ICIM Arad

Primarul Cristian Stan, Ciprian Prisăcaru-preşedintele Clubului Sportiv Municipal şi antrenorul Cătălin Tănase fac un apel la suporterii târgovişteni, să vină să îşi susţină echipa favorită în meciul derby al campionatului naţional de baschet, pe care îl susţine în compania BC ICIM Arad. Toţi trei au fost de acord că este […]