Comuna Malu cu Flori are o școală nouă și ultramodernă 

Date:

Copiii beneficiază de condiții ultramoderne, administrația locală condusă de primarul Ion Constantin, a inaugurat noua  unitate școlară mult așteptată de comunitate.

Președintele CJ Dâmbovița, Corneliu Ștefan alături de directorul general al Agenției pentru Dezvoltare Regională Sud-Muntenia, Liviu Mușat, parlamentari de Dâmbovița,  primari de pe Valea Dâmboviței, vicepreședinții Consiliului Județean Dâmbovița, la invitația primarului comunei Malu cu Flori, Ion Constantin, a participat la inaugurarea școlii în care vor învăța peste 180 de copii din localitate.

Proiectul, unul foarte ambițios și pentru care administrația locală și toți cei implicați merită felicitări,  a fost realizat prin POR.

Proiectul a avut o valoare inițială de 5,45 milioane de lei, însă costurile  finale au ajuns la aproximativ 6 milioane de  lei,  concret  proiectul a  beneficiat  de 85% fonduri europene nerambursabile, 13% contribuție din bugetul național și 2% contribuția autorității locale.

Noua școală oferă condiții moderne de studiu pentru cei 180 de copii din localitate, beneficiind de o clădire complet renovată și dotată conform standardelor europene. Extinderea școlii este deosebit de importantă, oferind elevilor spațiul necesar pentru a evita învățarea în schimburi.

Primarul Ion Constantin a transmis că această investiție aduce bucurie atât pentru elevii Școlii Gimnaziale Malu cu Flori, cât și pentru întreaga comunitate.

Obiectivul de investiții reprezintă o îmbunătățire semnificativă a calității educației și asigură baza materială necesară desfășurării unui proces educațional modern, atât de necesar copiilor din comuna Malu cu Flori.

A fost realizat și un teren de sport modern.

Școala are toate autorizațiile de funcționare, iar de astăzi, elevii Școlii Gimnaziale Malu cu Flori vor învața în noul  spațiu.

 Primarul Ion Constantin a subliniat că acest succes a fost posibil și datorită sprijinului necondiționat al președintelui CJ Dâmbovița, Corneliu Ștefan și al întregii echipe implicate în implementarea proiectului.

O altă veste bună pentru copiii din Malu cu Flori și părinții lor: Consiliul Județean Dâmbovița va achiziționa un microbuz electric sau hibrid pentru cei care fac naveta către școală.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Popular

Știri
Dâmbovița

A pierdut controlul mașinii și a ajuns în șant

Polițiștii din cadrul Biroului Rutier au fost sesizați cu...

 Incendiu produs la o casă în satul Urziceanca, comuna Ciocănești 

Detașamentul de Pompieri Titu a intervenit cu o autospecială...

Infracțiuni la regimul rutier, constatate de polițiștii dâmbovițeni 

Polițiștii din cadrul Biroului Rutier Târgoviște au oprit în...

Falșii consultanți de investiții!

Ai decis să intri în lumea investițiilor și vrei...