Complexul Turistic şi de Nataţie oferă posibilităţi multiple de recreere şi mişcare

0 0

De la începutul lunii ianuarie, peste 700 de persoane au profitat de facilităţile deosebite de relaxare şi agrement oferite de Complexul Turistic şi de Nataţie, a spus în această dimineaţă Cristian Stan, primarul municipiului Târgovişte. De succes s-a bucurat şi sala de fitness, inaugurată pe 3 ianuarie, iar numărul mare de solicitări a determinat administratorii să ia în calcul extinderea acestei facilităţi în alte spaţii disponibile.
Autorităţile locale au continuat şi demersurile privind introducerea bazinului olimpic de înot în circuitul competiţional şi rezultatele nu au întârziat: la Târgovişte predă cursuri de înot prima campioană, medaliată olimpică a României, Anca Pătrăşcoiu, iar la concursul dotat cu „Cupa Chindiei”, programat luna viitoare, sunt aşteptaţi peste 400 de participanţi. Condiţiile de pregătire şi concurs sunt deosebite, bazinul de la Târgovişte fiind cotat printre cele mai bune din ţară.

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Chiar dacă are probleme de tot felul, C.S.S are rezultate. Sportivi valoroşi la cele şapte discipline

Greul de la C.S.Ş Târgovişte îl duc antrenorii şi bineînţeles sportivii. Sunt probleme de tot felul în special financiare. Dar, se caută să se evite impactul cu neajunsurile şi să se facă performanţă. La Clubul Sportiv Şcolar activează antrenorii: Nicolae Guţoiu, Cornel Pătrăşcanu, Mihai Prodan (atletism), Valerian loan, Cătălin Tănase […]