Complexul Naţional Muzeal „Curtea Domnească” trece la programul de vară

Ş.E.
0 0

muzeuComplexul Naţional Muzeal „Curtea Domnească” Târgovişte se pliază asemeni tuturor şi, începând cu 31 martie 2013, Ansamblul Monumental „Curtea Domnească” poate fi vizitat conform programului oficial de vară, între orele 09:00 -18:30.
Astfel, cel mai cunoscut obiectiv turistic din judeţul Dâmboviţa va fi deschis şase zile pe săptămână, de marţi până duminică, preţul unui bilet fiind de 9 lei pentru adulţi şi 4,5 lei pentru elevi, studenţi şi pensionari.
Programul celorlalte muzee ce aparţin C.N.M. „Curtea Domnească” Târgovişte va fi de marţi până duminică, între orele 09:00 -17:00, preţul unui bilet fiind de 7 lei pentru adulţi şi 3,5 lei pentru elevi, studenţi şi pensionari, excepţie făcând muzeele din teritoriu, care sunt deschise de miercuri până duminică, iar preţul unui bilet este de 5 lei pentru adulţi şi 2,5 lei pentru elevi, studenţi şi pensionari.

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Târgovişte: TÂNĂRĂ LOVITĂ DE UN TAXI PE TRECEREA DE PIETONI. VIDEO

O tânără de 28 de ani şi-a văzut moartea cu ochii vineri seară, după ce a fost lovită de un taxi în timp ce traversa strada pe trecerea de pietoni. În urma impactului tânăra a suferit mai multe traumatisme şi a fost transportată la Spitalul Judeţean de Urgenţă Târgovişte pentru […]