Competiția video școlară europeană „Provocarea Film4Energy”

Date:

A fost lansată competiția „Film4Energy Challenge” în octombrie 2021, invitând școlile din întreaga Uniune Europeană (UE) să creeze scurte videoclipuri despre importanța eficienței energetice și beneficiile economisirii energiei pentru școala, comuna sau orașul lor.
Despre ce este acest concurs?
Elevii cu vârsta cuprinsă între 12 și 15 ani din toate țările UE sunt invitați să creeze un videoclip despre cum pot economisi energie în viața de zi cu zi, învățându-și rudele, prietenii, vecinii și întreaga lume despre beneficiile eficienței energetice și încurajând utilizarea energiei, alternative eficiente pentru încălzire, răcire, transport și alte activități zilnice.
Videoclipurile vor avea un impact pozitiv, educațional asupra elevilor, precum și asupra profesorilor acestora, familiilor și comunităților locale.
Cum să aplici?
Concursul se va desfășura în perioada 1 octombrie 2021 – 15 februarie 2022.
Formularul de cerere, regulile și termenii și condițiile sunt disponibile în toate limbile UE, cu excepția limbilor malteze și gaelice,
https://ec.europa.eu/eusurvey/runner/dg _ener_film_4_energy
Școlile câștigătoare își vor vedea videoclipurile diseminate în toată Europa pe canalele oficiale de social media ale Comisiei Europene, iar cea mai bună înregistrare va fi premiată cu o „zi a energiei” organizată la școala lor.
Obiectivul videoclipului ar trebui sa fie acela de a convinge oamenii din comunitatea dvs. în legătură cu beneficiile economisirii energiei și ale utilizării unor alternative eficiente din punct de vedere energetic pentru încălzire, răcire, transport și alte activități zilnice.
Videoclipurile ar trebui elaborate, produse și trimise de către grupuri de elevi cu vârste între 12 și 15 ani. Într-o școală pot fi mai multe grupuri de elevi care să lucreze la proiectele lor video. Cu toate acestea, se poate trimite un singur videoclip de la fiecare școală.
Fiecare videoclip ar trebui să aibă o lungime de până la un minut. Videoclipurile pot fi produse și transmise în oricare dintre limbile oficiale ale UE (exceptând galeza și malteza), cu condiția ca materialul transmis să respecte regulamentul de concurs”, se arată în regulament.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Popular

Știri
Dâmbovița

Pe 26 aprilie 2024, la Muzeul de Istorie din Târgoviște, ora 17:00, va avea loc evenimentul „Vinerea Floriilor”

În calendarul creştin ortodox, Sărbătoarea Sfintelor Paşti ocupă cel...

MORENARUL ANDREI IVAN SE LAUDĂ CU SOȚIA SA

Andrei Ivan a postat pe reţelele sociale imagini de...

SORANA CÎRSTEA RĂMÂNE PE LOCUL 29 WTA

Simona Halep a coborât în clasamentul WTA. Fostul lider...

CHINDIA REVINE PE „EUGEN POPESCU”

Program etapa 5 play-off Liga 2, sezon 2023-2024:sâmbătă, 20...