“Competențe Antreprenoriale”- curs eligibil pentru Start-Up Nation 2022, organizat de CCIA Dâmbovița

1 0

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Dâmbovița organizează în această lună  cursul “Competențe antreprenoriale”.

Potrivit organizatorilor, cursul de antreprenoriat se adresează atât celor care își deschid propria afacere, cât și celor care dețin deja o afacere și vor să o gestioneze mai eficient. Noțiunile în legătură cu domeniul afacerilor sunt prezentate într-un mod accesibil, astfel încât toți cursanții să poată dobândi aptitudinile necesare pentru a fi un bun antreprenor.

Aspect foarte important, cursul este eligibil pentru Programul Start-Up Nation 2022 și pentru aplicația “Femeia Antreprenor 2022”, ceea ce înseamnă că absolvenții vor putea accesa granturile puse la dispoziție de govern pentru susținerea afacerilor.

Absolvenții cursului de Antreprenoriat organizat de Camera de Comerț Dâmbovița, vor obține o diplomă autorizată de Ministerul Muncii și Ministerul Educației, recunoscută atât la nivel național, cât și internațional.

Înscrierile  pentru următoarea grupă se fac până la data de 5 august.

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Dâmbovița:433 de locuri de muncă disponibile

Potrivit informațiilor furnizate de agenții economici privind locurile de muncă, în baza de date a AJOFM Dâmboviţa sunt înregistrate la această dată  433 de posturi vacante, din care 16 pentru absolvenți de studii superioare, 330 pentru persoanele calificate in diverse meserii și alte 87 pentru muncitori necalificati. Din prima categorie […]