Comisar şef de poliţie Nuţă Ion a fost împuternicit, pentru o perioadă de 6 luni, să exercite atribuţiile Şefului Serviciului Ordine

Prin dispoziţia Şefului Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dâmboviţa, începând cu data de 15 aprilie, comisar şef de poliţie Nuţă Ion a fost împuternicit, pentru o perioadă de 6 luni, să exercite atribuţiile Şefului Serviciului Ordine Publică.
Acesta este absolvent al Academiei de Poliţie „Alexandru loan Cuza” şi începând cu anul 2003 până în anul 2009, a desfăşurat activităţi de investigare a infracţiunilor contra patrimoniului şi pe linie de violenţă, fiind încadrat la Biroul Investigaţii Criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Târgovişte.
În perioada 2009-2014, ofiţerul de poliţie a fost Şeful Biroului Ordine Publică din cadrul Poliţiei Municipiului Târgovişte, iar în următorii doi ani a fost Şeful Secţiei nr. 1 Poliţie Rurală Târgovişte.
În cursul anului 2016, acesta a fost numit Şeful Biroului de Investigaţii Criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Târgovişte, până în anul 2020. Ulterior, domnul comisar şef de poliţie Nuţă Ion a fost împuternicit Adjunct pe linie de investigaţii criminale al Şefului Poliţiei Municipiului Târgovişte.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

POLIŢIŞTII RUTIERI AU ACŢIONAT PENTRU PREVENIREA ŞI REDUCEREA NUMĂRULUI DE ACCIDENTE RUTIERE GRAVE

În perioada 05 – 11 aprilie a.c, la nivel naţional, peste 6.000 de poliţişti rutieri au desfăşurat acţiuni punctuale, în zonele şi pe tronsoanele de drum cu risc rutier ridicat, pentru prevenirea şi combaterea principalelor cauze generatoare de accidente rutiere grave.Astfel, au fost controlate 87.039 de autovehicule, fiind aplicate 50.797 […]